Carra ignorerer Rafa-rykter

Carragher påpeker at Benítez har tillit blant spillerne. Spekulasjoner rundt managerens fremtid har ikke påvirket spillerne. Viktig å stå sammen for å komme blant de fire beste. Babel ønsket av PSG.

Jamie Carragher mener, akkurat som Dirk Kuyt, at spekulasjoner rundt Rafael Benítez' fremtid ikke har påvirket spillerne.
- I Liverpool har det alltid vært spekulasjoner rundt managere, spillere, kjøp og salg av spillere og det samme med manageren, uttaler Carragher til Sky Sports News.

- Det er en del av å være en del av en stor klubb, man har alltid slike ting.

- Folk ønsker hele tiden å snakke om klubben, enten det er positivt eller negativt. Hvis du spiller for Liverpool, må du bli vant til det som en del av jobben.

Carragher fikk spørsmål om Rafael Benítez har spillernes støtte
- Selvsagt. Det har vært en vanskelig sesong for alle egentlig, både på og utenfor banen.

Visekapteinen mener spillerne må fortsette å stå sammen for å klare en plass blant de fire beste i Champions League.
- Den eneste måten vi kan forandre på det fra nå og frem til sesongen er over er å være et samlingspunkt, komme sammen og fokusere på det viktigste, som er klubben, og få de riktige resultatene vi trenger for å forsøke å komme inn blant de fire beste og også ha en god i Europa League.

- Så akkurat nå tror jeg det handler om at alle står sammen.

Babel ønsket av PSG
Den velrenommerte franske sportsavisen L'Equipe skriver at Paris St. Germain ønsket å hente Ryan Babel i det nylig stengte overgangsvinduet. Ligue 1-klubben sies å ha kommet med et bud for en permanent overgang, men Liverpool avslo det.