Carra involverer seg ikke

Jamie Carragher velger å konsentrere seg om å spille fotball, heller enn å blande seg opp i alt styret rundt oppkjøp av klubben. Målet for sesongen er å komme blant de fire beste.

Det er lett å glemme at det allerede på søndag er ligastart, med alt skriveriet rundt det mulige oppkjøpet av Liverpool FC. Jamie Carragher fikk naturlig nok spørsmål om dette da han i dag ble intervjuet på talkSPORT - men visekapteinen velger å heller fokusere på fotballen.

- For å være ærlig, så har vi ikke blitt fortalt noe. Dette er en sak for de som sitter over oss, så jeg synes ikke vi skal bli for mye involvert. Ting som dette er ute av våre hender, så vi må bare konsentrere oss og gjøre vår greie på banen.

Carra sitt mål for sesongen er å slå tilbake etter fjorårets 7. plass, og at de røde skal komme seg tilbake blant de fire beste i ligaen.

- Nå når vi ikke spiller Champions League, er målet vårt å komme tilbake blant topp 4. Dersom vi klarer det så har vi gjort det bra, med tanke på at vi konkurrerer mot lag som Manchester City. Dersom vi er der oppe kan enkelte ting kanskje forandre seg og vi kan sikte lenger opp.

- Tottenham gjorde det virkelig bra forrige sesong med å komme på fjerdeplass, en du vet ikke hvordan Champions League-fotball vil påvirke dem. Enkelte klubber vil få et tilbakeslag, mens andre forbedrer seg. Jeg håper vi er av de som forbedrer seg, avslutter Carra.