Carra og Gerrard kan bli brukt

Både Steven Gerrard og Jamie Carragher kan bli kastet rett ut i det og bli brukt i Europa League-kvalifisering når de returnerer fra ferie. Begge har et treningsprogram de følger i ferien.

I et intervju med LFC Weekly forteller sjef for det medisinske støtteapparatet, Peter Brukner, at både Steven Gerrard og Jamie Carragher kan komme til å bli involvert når Liverpool skal spille kvalifisering for Europa League mot slutten av måneden. I utgangspunktet skal alle spillerne ha tre uker fri, også de som spilte i VM, men holder spillerne seg i form kan de bli involvert ganske raskt.

- I utgangsunktet får alle tre uker ferie. Det er trolig ikke nok, men det er en balanse mellom det å hvile og å være klar for starten av sesongen. Jeg møtte Steven og Jamie da de var innom Melwood nylig, og satt opp et program for dem. De var veldig ivrig etter å kunne holde på den fysiske formen, og var også positive til pre-season når de kommer tilbake, sier Brukner til LFC Weekly.

For tiden ferierer både kapteinen og visekapteinen på Ibiza.

- Gerrard og Carragher vil ha syv dager helt fri, før de starter med rolig arbeid i styrkerommet og med løping i de to øvrige ukene. Det vil gjøre det lettere for dem når de kommer tilbake, og vil holde dem gående så de kan komme rett inn og være tilgjengelig om manageren vil bruke dem i Europa League. De vil komme direkte tilbake, og muligens slutte seg direkte til troppen som har hatt en hel pre-season - avhengig om manageren behøver å bruke dem i den første Europa League-kampen, avslutter Brukner.

Liverpool spiller sin første kvalifiseringskamp til Europa League 29. juli. Hvem som blir motstander blir klart etter at UEFA sin trekning kl 13.30 i dag. Vi kommer til å følge trekningen her på liverpool.no.