Carra tror Torres blir

Jamie Carragher tror at Fernando Torres kommer til å bli i klubben, som Steven Gerrard. Målet for sesongen må være å komme tilbake i Champions League. Innser at situasjonen i Liverpool FC er annerledes fra andre toppklubber.

De siste dagene har ryktene og spekulasjonene rundt Fernando Torres sin fremtid nådd nye høyder, og i følge britiske bookmakere er det nå Manchester City som er favoritt til å kjøpe Liverpools superspiss i sommer - med Chelsea også meget interessert. Fernando selv er for tiden på ferie med sin nygravide kone, og returnerer ikke til Melwood før 2. august. Kenny Dalglish har tidligere uttalt at han tror spilleren blir på Anfield, og det tror også lagkamerat Jamie Carragher.

- Det har vært mye negativitet nå en stund. Jeg er sikker på at spillere som Steven Gerrard og Fernando Torres vil fortsatt være i klubben neste sesong. Dersom de er det, må Liverpools målsetning være å komme seg tilbake i Champions League, sier visekapteinen til ZOO Magazine.

- Liverpool er ikke som en klubb som Real Madrid, hvor de bare bruker £100 millioner om de ikke vinner tittelen. For klubber som Real Madrid og Inter er det en skandale om de ikke vinner ligaen, så de går bare ut og kjøper mange nye spillere. Liverpool kan ikke gjøre det- vi må bygge. Vi må ikke tenke for mye på tittelen neste sesong, og heller fokusere på å bli blant de fire beste. Vi må gjøre forandringer, og forhåpentligvis kan vi komme opp der igjen.