Carragher donerer inntektene

Jamie Carragher gir inntektene fra testimonialkampen til sin egen organisasjon 23 Foundation som støtter unge på Merseyside. Han forteller om sine beste og verste minner i rødt. Inspirert til å spille i enda flere år.

Alle inntektene fra Jamie Carraghers testimonial og galamiddag vil bli donert til spillerens 23 Foundation.
- Det er en måte å gi noe tilbake til samfunnet. Vi er en organisasjon som samler inn penger for å støtte veldedige organisasjoner og organisasjoner som hjelper og støtter de unge på Merseyside, forteller Jamie Carragher til The Mirror.

- Vi bestemmer hvert år hvor vi skal donere pengene som har blitt samlet inn, og hvordan det kan bidra til å oppmuntre de unge på Merseyside til aktivt å strekke seg etter drømmene sine ved å følge de sportslige interessene.

- Målet er å gi barna et ståsted til å uttrykke og utvikle sitt talent, og lære at det er mange måter å lykkes på personlig og karrieremessig ved å være del av et lag.

 - Jeg vet at uten hjelp fra mitt lag og laget jeg vokste opp sammen med ville jeg ikke vært det individet jeg er i dag. I 23 Foundation promoterer vi ideen om ”vi” og ”oss”, fordi vi står sammen som et felleskap.

- Alle inntektene fra testimonialkampen vil gå til stiftelsen, og vi tar sikte på å gi barna en sjanse.

Jamie Carragher er ikke i tvil om hva som er det beste minnet fra karrieren.
- Det opplagte høydepunktet er Istanbul i 2005, forteller Carragher til Press Association.

- Men jeg tror at min første hele ligakamp, da jeg scoret mot Aston Villa, var betydningsfull, fordi hvem vet hva jeg ville ha oppnådd uten den.

Visekapteinen har også plukket ut det dårligste minnet fra en 14 år lang karriere.
- Det er mange av dem. Jo mer du spiller jo flere blir det. Jeg husker at vi tapte 0-3 mot Everton og det var et mareritt. Jeg sov ikke i en uke etterpå!

32-årige Carragher er i samtaler med Liverpool om en forlengelse av kontrakten.
- Jeg har alltid tenkt at du slutter med fotball ved 35 år, men jeg tror at måten folk tar vare på seg selv kan kanskje gi deg enda et år, fortsetter Carragher ifølge skysports.com.

- Noen av spillerne i Manchester United er en inspirasjon til å holde det gående. Jeg ønsker å spille fotball til jeg er cirka 35 eller 36, men dersom det slutter tidligere, må jeg opplagt gå et annet sted og gjøre noe annet. Jeg ville ikke bare stoppe med å spille fotball.

- Hvis Liverpool sa at det var slutt når jeg blir 34, ville jeg sannsynligivs dra og gjøre noe i et par år, men jeg ville ikke gå ned et nivå (til Championship). Forhåpentligvis vil det ikke bli slik.

- Så lenge manageren tar meg ut, vil jeg fortsette å gjøre det jeg alltid gjør – trene hardt og gjøre det vanskelig for ham å ikke velge meg.

- Ved et tidspunkt som dette er det tid for å se seg tilbake på hva du har oppnådd, men jeg ønsker å fortsette å spille. Selvsagt vil det komme en dag i fremtiden når det ikke vil skje. Jeg er klar over det, men forhåpentligvs vil ikke folk tror at det er slutten.

Carragher ser for seg en jobb innen fotball den dagen han legger støvlene på hyllen.
- Jeg tror det ville bli vanskelig å ikke ha fotballen i mitt livt. Hvis jeg fortsetter, vil jeg kanskje bli trener eller speider, jeg vet ikke.

- Jeg ser på managerne nå for tiden, og de flytter mye på seg. De er i jobben et par år og så flytter de rundt i verden. Jeg vet ikke om jeg ville ha gjort det mot mine barn og min familie.

- Her ville det blitt flott. Men Liverpool har alltid topp managere og du må fortjene dine utmerkelser.