Carragher og Gerrard applauderte protestene

Rundt 10 000 supportere ble igjen inne på stadion etter Sunderland-kampen for å protestere mot klubbens eiere. Jamie Carragher og Steven Gerrard applauderte protestene mens de jogget ned ute på gressmatta.

Protesten varte i omlag en halvtime, og det ble sunget sanger og veivet med bannere med klar beskjed til amerikanerne om å komme seg ut av klubben. På bannerne var det beskjeder som «Built by Shanks, Broke by Yanks» og «Plague, Famine, War and Death – Four liars of the apocalypse».

Protestaksjonen pågikk mens Liverpools spillere jogget ned ute på gressmatta, og Liverpool Echo melder at både Steven Gerrard og Jamie Carragher applauderte protesten i det de jogget forbi.

Etter kampen skal også manager Roy Hodgson ha gått tilbake på sin kommentar fra fredag, om at protestaksjonen ikke «var til noen hjelp». Etter kampen uttalte han at fansen ikke kunne kritiseres for å vise sin misnøye med eierne.

- Protestene vil fortsette. Dersom noen hevder at protestene påvirker lagets prestasjoner i negativ retning, vil jeg ærlig talt si at enorm gjeld, hemmende renteutgifter og eierne påvirker lagets prestasjoner i negativ retning, uttaler James McKenna, som er talsmann for supporterunionen Spirit of Shankly.

- Dersom dere ikke tror på oss, så er det bare å sjekke regnskapene og spørre spillerne som nylig har snakket om behovet for nye eiere. Det er vår plikt og vårt ansvar å sørge for endringer i denne fotballklubben. Vi må bli kvitt de uærlige mennene, som ikke bryr seg om klubben i det hele tatt.

Til og med Sunderland-manager Steve Bruce hadde symptati med de protesterende Liverpool-supporterne.

- Det er min erfaring, at dersom ledelsen er ustabil, så vil dette påvirke resten av klubben. Det spiller ingen rolle om du er Liverpool FC eller noen annen. Det som skjer i Liverpool er helt surrealistisk, fordi denne klubben aldri har vært belemret med noe slikt tidligere. Dette har alltid vært en stabil klubb, som har blitt drevet skikkelig. Det har alltid vært en institusjon. For øyeblikket er klubben ustabil, så det vil være vanskelige tider for Roy Hodgson og alle andre i klubben inntil dette er løst, sa han etter kampslutt.