Chelsea res - Liverpool res 3-1

Fortjent seier til Chelsea i en kamp hvor de fra London dominerte før pause, mens Liverpool kom langt mer med i 2.omgang. Nathan Eccleston scoret for de røde.

Chelseas lag: Sebek, Bosingwa, Pappoe, Ince, Clifford, Lalkovic (Djalo 25), Chalobah, Mellis (Conteh 46), Tore (Phillip 46), Borini, Sala

Liverpools lag: Hansen, Darby, Wisdom (kaptein), Wilson, Robinson, Amoo (Roberts 72), Pacheco, Shelvey, Ince, Suso, Eccleston (Palsson 85).

1.min: Kampen er i gang på Chelseas treningsbane, Cobham.

3.min: Danny Wilson slurver i forsvar, og det er paniske tilstander foran Liverpool-keeper Hansen. De røde får imidlertid klarert til innkast.

5.min: Martin Hansen slipper et høyt frispark inn i feltet, men får frispark etter vel hardhendt behandling av Chelseas angripere.

7.min: Chelsea har åpnet klart best, og Hansen må strekke seg i full lengde for å redde et godt langskudd fra tyrkeren Gokhan Tore.

8.min: Chelsea skyter fra skrå vinkel, og Hansen må gi corner. Denne blir med nød og neppe klarert.

9.min: Chelsea vinner en ny corner. Stephen Darby header unna.

10.min: Liverpool sliter veldig mot hurtige Chelsea-spillere, Hansen må gi corner når Borini avslutter for kloss hold. Stor Chelsea-sjanse.

15.min: Jonjo Shelvey med et håpløst skuddforsøk fra distanse. Himmelhøyt over.

17.min: Liverpool vinner en corner. Den havner helt på motsatt side, hos Shelvey. Midtbanespilleren legger inn, og Wilson header i nettveggen på bakre stolpe.

19.min: Danny Wilson er nær ved å sette et lavt innlegg i eget nett. Corner for Chelsea.

19.min: 1-0 CHALOBAH. Corneren fra venstre header Chalbach i bakken og inn i nettet helt oppe i krysset. Fortjent ledelse for hjemmelaget.

24.min: Hjemmelagets Lalkovic må forlate banen med det som synes å være en hamstringstrekk.

25.min: Nathan Eccleston legger fint tilbake til Suso, men sistnevntes skudd et stykke utenfor.

26.min: Portugiseren Djalo kommer inn for skadede Lalkovic.

29.min: 2-0 BORINI. Italieneren Borini er for rask for Wisdom, kommer seg forbi og setter ballen i lengste hjørne fra skrått hold. Hjemmelaget dominerer kampen stort.

41.min: Amoo løper fra Bosingwa med ball, og legger et flott innlegg. Men ingen av hans medspillere har rukket å komme inn i feltet.

43.min: 2-1 ECCLESTON. En Chelsea-klarering havner i beina på Nathan Eccleston, som hamrer ballen i nettet via keeper fra 11-12 meters hold. En redusering fullstendig mot spillets gang.

45.min: Dommeren legger til ett minutt i første omgang. Liverpool har kommet litt bedre med i kampen etter reduseringen.

Pauserapport: Chelsea reservelag med unggutter fra alle verdenshjørner har vært minst ett nummer for store for Liverpool i første omgang. Hjemmelaget gikk ut som raketter, og anført av kjappe angripere skapte de store problemer for Liverpools forsvarsrekke gjennom store deler av omgangen. To scoringer av Chalobah og Borini var fullt fortjent, og det er ikke så rent lite flatterende at Liverpool fikk et reduseringsmål mot spillets gang på tampen av omgangen.

46.min: Chelsea bytter ventrevingen Tore, som var meget bra i 1.omgang, i pausen.

48.min: Pacheco skyter fra en brukbar posisjon på drøyt 20 meter. Skuffende skudd over og midtbanespilleren får i tillegg kjeft fra Nathan Eccleston for ikke å ha brukt ham ute på siden.

52.min: Chelsea får frispark som blir slått hardt og dypt inn i feltet. men Hansen gjør en god utboksning som umiddelbart starter en kontring for Liverpool. Det blir imidlertid bare nesten for de røde da de holder på ballen rundt 16-meteren i noen trekk.

54.min: Suso slår langt mot bakre stolpe på en corner, keeper feilberegner men Amoo får ikke hodet riktig på ballen fra skrått hold.

Mens Liverpool nærmest ble overrumplet av et godt hjemmelag under starten av 1.omgang er kampen nå langt jevnere.

61.min: Nydelig vending fra Suso på midtbanen, men stikkeren til Eccleston blir litt for hardt.

63.min: Fint raid av Eccleston som blir lagt ned like utenfor 16-meteren. Pacheco skyter via muren og ballen går løst inn til keeper. Skuffende forsøk fra Dani.

64.min: Tom Ince prøver en lobb fra skrå vinkel ute til venstre, og keeper må strekke seg for å ta forsøket.

65.min: Glimrende løp og cross fra Borini. forsvaret greier bare delvis å klarere, men Martin Hansen redder godt da Chelsea skyter fra kort men skrått hold.

71.min: Pent forspill av Pacheco, Ince vender opp utenfor 16-meteren men skyter en god meter over.

72.min: Michael Roberts inn for David Amoo.

Bosingwa har forlatt banen og Chelsea har dermed ti mann siden de allerede har gjort alle sine bytter.

78.min: 3-1 PHILLIP. Boroni vinner en duell med Eccleston på høyresiden til Chelsea, i etterkant av en corner, og innlegget skyter innbytter Phillip via Andre Wisdom og i mål.

Nathan Eccleston får behandling utenfor sidelinjen, men det dreier seg trolig bare om krampe.

84.min: Shelvey skyter fra langt hold, via et forsvarsbein og ut til corner.

85.min: Eccleston ut og Victor Palsson inn for Liverpool.

88.min: Litt halvhjertede rop på straffe fra Liverpool da Robert faller inne i feltet etter å ha kjempet om et fremspill fra Pacheco med en forsvarer.

David Fairclough på liverpoolfc.tv gir prisen til Liverpools beste til Jonjo Shelvey.

Sluttrapport: Et imponerende Chelsea med fart, teknikk og ikke minst fysisk styrke nærmest feide Liverpool av banen før pause, og de røde var heldig som bare lå under med 2-1. 2.omgang ble langt jevnere, og hvor teknikerne Pacheco og Suso fikk mer kontakt med ballen. Da Chelsea ble redusert til ti mann et kvarter før slutt øynet man sjansen til poeng, men isteden var det hjemmelaget som punkterte kampen. Totalt sett var det ingenting å si på at Chelsea tok alle tre poengene. Jonjo Shelvey og Andre Wisdom var de som matchet vertene best rent fysisk, mens David Amoo også hadde noen forseringer og det var noe overraskende at han ble byttet ut.