City passerte Liverpool

Manchester City slo Wigan og passerte Liverpool på tabellen. Conor Coady, Andre Wisdom og Jack Robinson på god vei mot U17-EM. 90 minutter og seier for Mikel San Jose.

Wigan holdt lenge stand i bortekampen mot Manchester City i kveld, selv om de fikk midtstopper Gary Caldwell tvilsomt utvist etter 56 minutter. Gjestene måtte imidlertid kapitulere for overmakten da Carlos Tevez nettet etter 72 minutter, og argentineren satte inn nye scoringer henholdsvis to og tolv minutter senere. 3-0 seieren til City betyr at Liverpool ble passert på tabellen. City er nå på femteplass med 56 poeng. De røde følger på plassen bak, med to poeng mindre og en kamp mer spilt.

Coady, Wisdom og Robinson på god vei mot U17-EM
England U17 er på god vei mot EM-sluttspillet etter at de i kveld slo Malta hele 5-0 på The Pirrelli Stadium i Burton, i sin andre kamp i elitekvalifiseringsrunden til EM. Resultatet betyr at de unge engelskmennene kun trenger ett poeng fra den avsluttende kampen mot Slovakia på torsdag for å gå videre til sluttespillet i Liechtenstein i mai.

Liverpools Conor Coady ledet England U17 som kaptein i kveld. Midtstopper Andre Wisdom (bildet) spilte også hele kampen, mens backen Jack Robinson spilte andre omgang. England ledet 4-0 ved pause, og misbrukte et straffespark midtveis i andre omgang.

I en annen kamp i gruppen i dag vant Sverige 2-0 over Slovakia. England slo som kjent Sverige hele 4-0 i helgen.

Seier for San Jose
Liverpools utlånte midtstopper, Mikel San Jose, spilte hele kampen da hans Athletic Bilbao vant 4-3 hjemme over Racing Santander i en kamp i den spanske toppserien i kveld.