City trolig uten Tevez

Manchester City må trolig klare seg uten spissen Carlos Tevez i søndagens kamp mot Liverpool. Han har fått permisjon på grunn av komplikasjoner i forbindelse med fødsel. Degen fyller 27 år i dag.

Carlos Tevez har reist hjem til Argentina, og blir høyst sannsynlig ikke involvert i Manchester Citys ligakamper mot Stoke og Liverpool denne uken. Argentineren har blitt innvilget permisjon i forbindelse med at hans partner venter barn. Det har oppstått komplikasjoner i forbindelse med svangerskapet, og det er årsaken til at Tevez har reist hjem.

Tevez har gjort 19 mål på 30 kamper for City så langt denne sesongen. Han reiste hjem til Argentina allerede før Citys 1-1 kamp mot Stoke i FA-cupen i helgen.

Til Daily Mail opplyser City-manager Roberto Mancini at han ikke vet når Tevez vil være tilbake i Manchester. Italieneren slår fast at argentineren nå først og fremst trenger tid sammen med sin familie.

- Det har oppstått et familieproblem, og jeg vet ikke hvor lenge han blir i Argentina. Jeg tror ikke Carlos kommer tilbake i tide til tirsdagens kamp. Jeg tror ikke han vil være i stand til å spille den. Jeg håper han vil være tilbake om en stund. Jeg håper det, men det er en vanskelig situasjon, siteres Mancini.

Degen fyller år
Philipp Degen fyller 27 år i dag. Liverpool.no gratulerer med dagen!