Cole glad suspensjonen er over

Joe Cole innrømmer at det har vært frustrerende å følge Liverpool fra sidelinja i tre kamper etter utvisningen mot Arsenal. Nå fryder han seg over en god start på årets Europa League. Ilie Dumistrescu mener at 4-1 var flatterende for Liverpool.

Joe Cole er henrykt over å være ferdig med karantenen etter utvisningen mot Arsenal. Nå ser han frem til helgens kamp mot Manchester United.

- Det har vært frustrerende å gå en måned uten å spille ligafotball, innrømmer London-gutten overfor Sky Sports.

- Liverpool-karrieren fikk en midlertidig bråstopp før den var kommet skikkelig i gang. Nå er jeg bare glad for å ha scoret mitt første mål for laget.

- Det virket som suspensjonen varte i all evighet. Nå ønsker jeg bare å komme skikkelig i gang igjen.

Den tidligere Chelsea-spilleren fant veien til nettmaskene etter bare 25 sekunder av gårsdagens kamp mot Steaua Bucuresti. Den kjappeste scoringen i europacupene i Liverpools historie.

- Det ble en flott start på turneringen. Du må vinne hjemmekampene dine, så dette var av stor betydning. Klarer vi å vinne alle våre tre hjemmekamper, og får en uavgjort på bortebane, er vi videre.

Dumitrescu mener 4-1 var i meste laget
Steaua-trener Ilie Dumitrescu mener at hans lag ikke fortjente å tape 4-1 på Anfield i går, men innrømmer at hans disipler har seg selv å takke for tapet.

- Vi ga Liverpool en gavepakke i første spilleminutt. I andre omgang forsøkte vi å endre litt på ting, men jeg visste det ville bli vanskelig å få et godt resultat her, da Liverpool legger kraftig press på deg, uttalte rumeneren til pressen etter kampslutt.

- Kanskje var det straffespark, kanskje var det ikke straffespark, sa han om Liverpools 2-1 scoring.

- Til syvende og sist gikk jeg litt trist av banen, fordi resultatet ikke ga noe godt bilde av kampen.

- Liverpool har Maxi Rodriguez, David N'Gog, Ryan Babel og Joe Cole. Dette er kvalitetsspillere, og de har en veldig sterk tropp og virket godt organiserte.