Cole krever for høy lønn

Joe Cole er fri agent og skal ha krevd like høy lønn som Steven Gerrard dersom han skal si ja til Liverpool. Merseysideklubben er bare villig til å gi Cole 80 000 pund i uka. Den frie agenten krever ifølge Daily Mail 120 000.

Joe Cole er en av de mest attraktive frie agentene i engelsk fotballs historie. Etter at han forlot Chelsea etter ligaavslutningen i vår, har både Liverpool, Arsenal, Tottenham og Manchester United meldt sin interesse. Det vil nok ikke gå lang tid før han går fra sin klubbløse tilværelse.

Nå er Joe Coles fotballferie slutt, og han ser seg fortsatt om etter en ny klubb.

Etter det Daily Mails Sportsmail forstår så er stridstemaet den prisen Cole selv har puttet på sitt hode. Han har ifølge avisen gitt Liverpool klar beskjed om at han ønsker den samme ukelønna som Steven Gerrard, rundt 120 000 pund i uka. Han har, stadig ifølge Daily Mail, nektet på tilbudet fra Liverpool på rundt 80 000 pund.

Samme beskjed er gitt til Tottenham, Arsenal og Manchester United, som alle så gjerne har ønsket Coles tjenester. Men alle har signalisert at midtbanespillerens prisforlangende er noe for høyt og må senkes noe.

I Chelsea var de ikke lystne på å gi etter for kravet, og Sportsmail vurderer det slik at Liverpool-manager Roy Hodgson kan være lysten på å gi etter, dersom det er en fare for at Steven Gerrard og Fernando Torres forlater Anfield i løpet av sommeren. Men også Arsene Wenger, Alex Ferguson og Harry Redknapp har vært langvarige beundrere av 28-åringen fra London.