Cole ser frem til å spille med Torres

Det å spille med Torres var en av grunnene til at Cole signerte for Liverpool. Viktig for formen å kunne spille nesten 90 minutter på torsdag. Jack Wolfskin ny sponsor.

Lårskadede Fernando Torres returnerer til Melwood i dag etter tre ukers ferie. Nyervervelsen Joe Cole ser frem til å spille sammen med Torres og hjelpe spanjolen med å finne veien til nettmaskene. Roy Hodgson sa i forrige uke at spissen kommer til å bli værende på Anfield, men 26-åringens fremtid er fortsatt et samtaleemne.
- En av grunnene til at jeg kom til Liverpool var fordi jeg ønsket å spille med så gode spillerne. Jeg skal jobbe hver dag for å gi Fernando så mange sjanser jeg kan, sier Cole til Liverpool Echo.

- Jeg har sett på måten han spiller helt siden han kom til klubben. Han var den beste spissen i verden, uten snev av tvil.

- Jeg elsker å spille med spisser som ligger på linje med siste forsvarer. Den beste spissen jeg spilte med i Chelsea var (Hernan) Crespo. Hans bevegelse var helt utrolig.

- Jeg hadde et godt forhold til ham. Forhåpentligvis vil jeg være stand til å ha det med Fernando. Jobben min er å skape muligheter for spissen. Jeg kan ikke vente med å spille ved siden av ham.

Liverpools siste kamp før ligaåpningen mot Arsenal er Europa League-kvalifiseringskampen mot FK Rabotnicki. Selv om de røde leder 2-0, mener Cole det er viktig å få spilletid i den kampen.
- Vi har bare trent i ti dager. Det er utrolig hvor mye du må gjøre for å få formen tilbake. Man spiller i 11 måneder, så tar man fire ukers pause. Da er man tilbake til start.

- Man skulle tro det var lett å ta det igjen. Det er derfor det er avgjørende at vi spiller opp mot 90 minutter på torsdag. Det er viktig å gå videre til neste runde, men det er like viktig å forbedre formen.

Jack Wolfskin ny sponsor
Liverpoolfc.tv opplyser at den tyske friluftslivsutstyrskjeden Jack Wolfskin skal være sponsor for Liverpool FC de neste tre sesongene.