Cupkamp for reservelaget i kveld

Liverpools reservelag spiller kvartfinale i Liverpool Senior Cup, borte mot Ashton Town i kveld. Kampen spilles på Edge Green Street Ground i Makerfield, med avspark klokken 20.45.

Denne cupkampen skal avgjøres i kveld, så om nødvendig må man ty til ekstraomganger og straffesparkkonkurranse.

- Vi ser frem til kampen. Det blir et noe annet miljø enn vi er vant med, og en test for våre spillere, uttaler reservelagsmanager John McMahon til Liverpoolfc.tv.

- Vi behøver å spille flere kamper, så dette er en fin mulighet for noen av de yngre spillerne til å få prøve seg. Vi tar dem ut av deres komfortable omgivelser og gir dem en sjanse til å vise hva som bor i dem, legger han til.

- For Ashton Town blir dette som en cupfinale, og slik bør det også være. Det vil bli en tøff kamp, og en fin test for spillernes fysikk. Vi møter et lag med spillere som ikke vil være lette å skubbe seg på. De vil ikke gi ved dørene, så vi må være godt mentalt forberedt på hva som møter oss.

I Barclays Premier Reserve League spilles det bare 18 kamper denne sesongen. McMahon synes kampantallet er alt for lavt, og at unge spillere ikke får spille nok kamper.

- Det bør gjøres noe med ligaformatet. Spillerne trenger kamptrening, og kan kun få det ved å spille flere kamper. Vi spiller ikke så mange kamper som vi burde gjøre for øyeblikket. Dette må det taes tak i.

- På grunn av dette er det fint for oss å spille i Liverpool Senior Cup, for da får vi kamptrening, slik at vi forhåpentligvis kan forsette å gjøre fremskritt.

- Spillet til mitt lag har blitt bedre og bedre utover i sesongen. Dessverre var vi uheldige med det lange oppholdet fra november av. Forhåpentligvis forsetter vi med gode resultater, samtidig som spillerne fortsetter den gode utviklingen.