Dalglish tror på seier

Kenny Dalglish tror at Liverpools 4-1 seier over Steaua Bucuresti på torsdag har gitt de røde en vitamininnsprøytning foran dagens kamp mot Manchester United.

Spillere som Steven Gerrard, Fernando Torres, Martin Skrtel, Christian Poulsen, Jamie Carragher og Glen Johnson ble hvilt på torsdag, noe Dalglish tror var et lurt trekk med tanke på dagens match.

- Det ble gjort et stort poeng av at Alex Ferguson gjorde ti forandringer på laget i Manchester Uniteds kamp mot Rangers. Roy gjorde åtte, og jeg tror han vil være glad for at han gjorde de endringene ettersom vi vant 4-1, sier Dalglish til Liverpoolfc.tv.

- Når det gjelder spillere som Joe Cole og Paul Konchesky, så trengte de kanskje en gjennomkjøring, da de ikke har spilt så mange kamper. Raul Meireles hadde også behov for 90 minutter, og han gjorde det bra, legger Liverpool-legenden til.

- De som ble utelatt trengte en pause, og de som ble brukt trengte å spille en kamp, konkluderer han.

- Det er alltid vanskelig å spille på Old Trafford. Dette er en viktig kamp for begge klubber. For United er det viktig fordi Chelsea har plukket 12 poeng på fire kamper. United har tapt poeng i sluttminuttene mot Everton og Fulham, så de er fire poeng bak Chelsea etter fire kamper.

- Vi har fem poeng, og ønsker å klatre på tabellen. Det blir vanskelig for begge lag, men du ser alltid frem til kampene på Old Trafford.

- Jeg tror torsdagkvelden kan vise seg å være plattformen vi behøvde for å heve oss, og klatre på tabellen. Det finnes ikke noe bedre sted å begynne med det enn på Old Trafford.

- Vi behøver en repetisjon av 4-1 kampen for et par sesonger siden, eller 2-0 seieren på Anfield i fjor. Klarer vi å få til noe slikt, vil jeg være henrykt.

- Deretter får vi ta neste kamp som den kommer. Det finnes ingen garanti for at du vinner neste kamp, selv om du vinner på Old Trafford.

Terminlisten Liverpool ble tildelt innebar en tøff start på sesongen. Dalglish tror imidlertid at de røde vil slå tilbake etter en noe svak start.

- Meireles, Gerrard, Torres og Cole er fire fantastiske spillere. I tillegg er Pepe Reina en av de beste målvaktene i verden. Vi har Carragher og Skrtel som har startet sesongen veldig bra, og Daniel Agger og Glen Johnson. Vi har ikke noe dårlig lag.

- Vi har også hentet inn unge talenter som Jonjo Shelvey og Danny Wilson. Vi har bra dekning i flere posisjoner på banen, så vi burde være litt mer optimistiske enn vi har vært en stund. Situasjonen er ikke bare dyster. Jeg vet vi er i en overgangsfase, men det finnes lyspunkter.

- Jeg beundrer supporterne som har gitt laget og Roy tid til å finne seg til rette. Så lenge supporterne støtter laget, tror jeg vi vil få se fremgang. Det ble veldig travelt og hektisk for Roy den første tiden. Preseason startet bare et par dager etter at han ble ansatt. Enkelte spillere kom sent tilbake fra VM, så han fikk ikke sjansen til å spille sammen laget. Jeg tror faktisk denne uken er den første hvor han har hatt alle spillerne tilgjengelig på trening.

- Fotballeksperter og publikum har vært utrolig tålmodige, og det tror jeg de har vært fordi at de forstår situasjonen.

I dag håper Dalglish at Fernando Torres skal bli tungen på vektskålen på Old Trafford.

- Torres er en utrolig spiller. Alle klubber i verden ville ha ønsket ham på sitt lag, og vi er takknemlige for at han er vår spiller. Kritikken han har blitt til del i det siste er på en måte et kompliment til ham. Han spilte ikke opp mot sitt beste mot Birmingham, men han var likevel nær ved å score.

- Jeg antar dette er prisen du må betale når du er Fernando. Men han vet at alle i klubben er på hans side. Han vil ikke svikte oss. Han kan ha en dårlig kamp, men det kan alle. Han har vært strålende etter at han kom til klubben, og målraten hans tåler å bli satt under lupen.

- Fernando var fantastisk på Old Trafford i 4-1 seieren for et par år siden. Han skapte store problemer for Vidic. Vi får håpe på det samme i dag. Jeg er ikke i tvil om at Fernando Torres vil bidra til suksess i Liverpool FC også i fremtiden.