Dalglish tror Torres blir

Kenny Dalglish tror Fernando Torres sin avgjørelse vil være å bli på Anfield. Etter Roy Hodgsons uttalelser om at han ikke ville si for mye om situasjonen i går har det blitt enda flere rykter og spekulasjoner om at spanjolen er ferdig i klubben. Forteller om lysten han hadde på managerjobben.

I går kunne Roy Hodgson fortelle at Christian Purslow hadde holdt samtaler med Fernando Torres om fremtiden hans i klubben. Han ville ikke si for mye, men de fleste forsto at Torres var skeptisk angående sin fremtid i klubben. Alle røde håper dog at spanjolen blir imponert over den nye managerens fremtidsplaner, og velger å bli i klubben. Kenny Dalglish tror spissen fortsetter på Anfield.

- Når Torres møter og prater med Roy er jeg sikker på at han vil gi oss gode nyheter. Jeg håper han blir. Bare Fernando vet hva han kommer til å gjøre. Dessverre er han skadet, men han er en utrolig spiller, og trives veldig godt både i klubben og byen, sier Dalglish til Sportweek på Five Live.

- Det at Gerrard blir er flott, og spillerforsterkninger som Joe Cole, Milan Jovanovic, Jonjo Shelvey og Danny Wilson viser at man kjøper både for nåtiden og fremtiden.

Kenny Dalglish lanserte seg selv som managerkandidat da Christian Purslow og styret var på jakt etter Rafa Benítez sin erstatter. Skotten ble aldri vurdert, selv om han var supporternes favoritt til å overta.

- Da Rafa gikk tilbydde jeg meg å hjelpe. Christian Purslow skrev en liste, og jeg pratet med noen folk. Etter de første samtalene stilte jeg meg til side, og lot styret bestemme hvem som skulle bli den nye manageren.

- Jeg sa jeg ville hjelpe til uansett, og jeg ville vært forberedt på managerjobben om de ønsket det. De ønsket ikke det, noe som er greit nok, og ingen problem for meg. Om jeg kunne vært manager i en annen klubb? Jeg vet ikke. Av og til savner du den spenningen med å konkurrere på toppnivå, men du savner ikke å tape kamper, for da føler du deg veldig alene, avsluttet Dalglish.