Dalla Valle i reservelagstroppen

Lauri Dalla Valle er for første gang i reservelags-troppen denne sesongen når Liverpool i kveld møter Sunderland. Uklart om Dani Pacheco er aktuell. Nikola Saric fortsatt ute.

Lauri Dalla Valle ble forfremmet til Melwood i sommer, men har ikke spilt for John McMahons lag denne sesongen grunnet skadeopphold fra september til januar. Finnen har tidligere to innhopp for reservelaget. Til kveldens reservelagskamp mot Sunderland borte er han imidlertid med etter å ha imponert for U18 etter nyttår.

Liverpoolfc.tv opplyser at Dani Pacheco ikke er med til kveldens kamp fordi han er på landslagssamling med Spania U19. Det spanske fotballforbundet opplyser derimot at Pacheco er trukket fra den samlingen. Kanskje er han aktuell til førstelagskampen mot Unirea Urziceni?

- Dalla Valle kommer med oss. Han fortjener en mulighet ettersom han er et godt prospekt, uttaler John McMahon til Liverpoolfc.tv.

- Vi har holdt øye med ham selv om han har spilt for U18 denne sesongen. Han gjør fin fremgang. Han har mistet mye av sesongen grunnet skade, men nå får han sjansen sin. Vi får se hvordan han takler det og hvordan han tar til seg det vi ønsker at han skal gjøre.

- Det er en en spennende tid for Lauri, og det er en posisjon vi mangler spillere. Nathan Eccleston gjør det bra på lån i Huddersfield. Nikola Saric er fortsatt et par uker unna å returnere fra skade.

- Det er en stor mulighet for ham. Forhåpentligvis vil han ta vare på sjansen.

Sunderland ligger på 7.plass i Premier Reserve League North, men kommer fra seier mot tabelltoer Manchester City. Liverpool vant 2-0 i det motsatte oppgjøret denne sesongen.
- Det vil bli en tøff kamp ettersom Sunderland slo Manchester City 2-1 forrige uke, så de vil være i god kampånd, fortsetter McMahon.

- De er alltid et godt lag å spille mot fordi de er veldig konkurransedyktige. Det bør bli en god kamp. Sunderland vant denne ligaen forrige sesong, så de jobber alltid hardt.

John McMahons mannskap ligger på 3.plass. De befinner seg fem poeng bak ligaleder Manchester United, men har to kamper mindre spilt.
- Det er hyggelig for spillerne om de er involvert i tittelkampen. Vi får se hva som skjer. Vi møter United mot slutten av sesongen, så det vil bli en spennende avslutning på sesongen, det er sikkert.

McMahon er frustrert over at de to seneste kampene har blitt utsatt på grunn av baneforholdene.
- Det begynner å ligne en vits. Burnley hadde en baneinspeksjon i Accrington ved 12-tiden forrige uke, og det ble gitt grønt lys for kampen. Vi reiste til Accrington bare for å bli fortalt at kampen var utsatt, så det var veldig frustrerende.

- Det er vanskelig å finne plass til disse kampene nå. Vi kan ende opp med å spille to eller tre kamper i uken, men vi må bare komme oss videre med det.

Oppgjøret mot Sunderland spilles på Eppleton Colliery Welfare Ground i Hetton-Le-Hole. Avspark er klokken 20.00 norsk tid, og kampen vises eksklusivt på Liverpoolfc.tv for alle med e-season ticket. Vi oppdaterer også de viktigste hendelsene her på Liverpool.no.