Damien Comolli ansatt i Liverpool FC

New England Sports Ventures og Liverpool FC har offentliggjort at Damien Comolli er ansatt i stillingen Director of Football Strategy i Liverpool FC.

John W Henry, hovedeier i NESV, uttalte følgende i forbindelse med ansettelsen av Damien Comolli:
- Damien kan vise til gode resultater med å identifisere spennende unge fotballtalenter. Vi er glade for at han har sagt seg villig til å komme til Liverpool. I et tett samarbeid med Roy Hodgson og trenerstaben vet jeg han vil komme med et verdifult bidrag for å styrke klubben og troppen idet vi tar oss fremover.

- Dagens kunngjøring er bare første steg i å skape en ledergruppe og struktur for å utvikle, forbedre og implementere vår langsiktige filosofi om speiding, rekruttering, spillerutvikling og alle de andre aspekter nødvendig for å bygge og opprettholde en klubb som konsekvent kan konkurrere på høyeste nivå i europeisk fotball.

- Vi skal være dristige og nyskapende. Vi vil ikke hvile før vi har gjenopprettetLiverpool Football Club til storheten Liverpool-fansen forventer.

Roy Hodgson legger til: - Jeg ser frem til å jobbe med Damien, som jeg har kjent i mange år. Vi er engasjert i et spennende prosjekt her, og han vil tilføre mye. Vi ønsker alle å se grep for å styrke troppen og støtte spillerutviklingen de neste årene. John Henry og jeg står helt samlet når det gjelder å ha den ambisjonen.

Damien Comolli uttaler: - Jeg er glad for å komme til Liverpool, og ser frem til å jobbe med John og Roy. Jeg tror vi alle skjønner det ligger en stor jobb foran oss, men vi deler alle visjonen som John har for å gjenoppbygge klubben og bringe tilbake suksessen som supporterne fortjener.