Darby ser fram mot Wembley

Play Off-finalen mellom Swindon-Millwall er bare timer unna. på Swindon spiller den utlånte Liverpool-spilleren Stephen Darby, som er full av forventning.

Det var Stephen Darby som scoret det siste straffemålet mot Charlton Athletic som gjorde at Swindon Town tok seg fram til Play off-finalen mot Millwall. 90 minutter skiller Darby og resten av The Robins fra spill i kommende sesongs Championship.

Den 21-årige kapteinen på Liverpool-reservene håper nå sterkt at Swindon-manager Danny Wilson tar han med på førstelaget, slik at han får sin Wembley-debut. I tilfelle blir kampen mot Millwall den fjortende kampen for sesongen for rødskjortene.

- Jeg har virkelig satt pris på min utlånsperiode hos Swindon. Forhåpentligvis rekker dette helt fram til opprykk, sier Darby til liverpoolfc.tv.

- Vi har jobbet hardt som lag for å nå hit og det å få spille på Wembley vil være som å nå en stor drøm for meg. Mine karrieretopper så langt er å få spille på førstelaget, og deretter få min første kamp fra start. Nå kommer en ny.

- Alle ser veldig fram til denne kampen. Vi var ute på Wembley-matta fredag. Dette var virkelig stort. Å få spille for så mange mennesker blir stort for oss alle, sier Darby til Liverpools offisielle hjemmeside.

Årets ligakamper mot Millwall har endt med 1-1 på Swindons hjemmebane, County Ground, mens Swindon tapte 2-3 på Millwalls, The New Den. Finalen ser ut til å bli jevn og kan meget vel ende med straffesparkkonkurranse. 21-årige Darby sier at han er klar for et nytt straffeskudd for å hjelpe Swindon til opprykk til Championship.

- Vi ønsker å avgjøre kampen på 90 minutter. Dersom vi havner i en ny straffesituasjon, så får vi bare ta den og repetere det vi gjorde mot Charlton, sier Liverpool-forsvareren som nå har gjort en god jobb for Swindon i League One.

- Nå skal jeg hjelpe laget til opprykk, så komme tilbake til Liverpools sesongforberedelser og vise manageren hva jeg duger til.