David Martin returnerer

Skal vi tro Yorkshire Evening Post så returnerer nå David Martin fra sitt låneopphold i Leeds. Adorjan ut med kutt i hodet da Ungarn U17 tapte. Poor byttet inn. Toni Brito Silva tatt ut på Portugal U17.

David Martin har vært utlånt til Leeds siden 26.november, men avtalen utløp etter tirsdagens oppgjør mot Carlisle i Johnstones Paint Trophy. Leeds hadde muligheten til å forlenge nødlånet enda lenger. I henhold til The Football Leagues regler kan en spiller være på nødlån i maksimalt 93 dager, men Martin har kun spilt én kamp for Yorskhire-klubben, og er ute etter å sikre seg førstelagsspill før sesongen er over.

Casper Ankergrens opptredener for Leeds har holdt David Martin på benken. Leeds vil imidlertid se på muligheten for å sikre seg Liverpool-keeperen på permanent basis etter sesongslutt. Da går 24-åringens kontrakt med Anfield-klubben ut.

- Lånet har passet begge parter, uttaler Leeds-manager Simon Grayson til Yorkshire Evening Post.

- David ønsker muligheten til å spille og vi ønsket å forlenge det så lenge vi kunne fordi jeg synes han er en meget god keeper.

- Han har bare ikke fått muligheten grunnet Caspers prestasjoner. Jeg liker å tro at ved å ha David her så har det hjulpet å sette presse på Casper, men det er vanskelig å finne en keeperreserve som er fornøyd med å sitte på benken.

- Vi liker ham som type og som keeper. Han har en lys fremtid foran seg. Vi er klar over at han står uten kontrakt. Vi får se hvor vi står til sommeren.

Adorjan måtte sy da Ungarn U17 tapte
Krisztian Adorjan hadde sluttet seg til Ungarn U17 før det andre møtet med Irland U17. Ungarerne tapte 0-2 på tirsdag. Torsdag kveld gikk det noe bedre, men det ble likevel tap. Kampens eneste scoring kom fra straffemerket i det 54.minutt. Adorjan startet kampen. Han måtte imidlertid av banen i det 70.minutt med et kutt i hodet, og måtte sy. Patrik Poor entret gressteppet etter 20 minutter grunnet en skadet backkollega.

Silva uttatt på Portugal U17
Toni Brito Silva er tatt ut i Portugals tropp til Algarve-turneringen for U17-landslag. Lørdag 13. februar venter Ukraina i Parchal. Dagen etter står Frankrike på motsatt banehalvdel. Turneringen avsluttes tirsdag 16.februar med den høyinteressante duellen Portugal-England. For England er som kjent Andre Wisdom, Conor Coady og Jack Robinson tatt ut.