De utlånte

San José spilte 90 minutter for Athletic Bilbao i 1-0-seieren mot Real Madrid. Nemeth har fått tillatelse til å reise hjem til Liverpool for legeundersøkelse. Seier for Simon. Øvrige utlånte ikke i aksjon.

Mikel San José var på banen hele kampen for Athletic Bilbao i gårsdagens sterke 1-0-seier mot Real Madrids stjernegalleri hjemme på San Mames. Athletic spilte de siste 41 minuttene med en mann mindre grunnet rødt kort til Gurpegi. Baskerne ligger på 7.plass i La Liga.

Krisztian Nemeth er fortsatt tilbake fra en ankelskade. Ungareren sto over da AEK Athen spilte 1-1 borte mot Iraklis i gresk Super League i går. AEK melder på sin nettside at 21-åringen hadde fått tillatelse av treneren til å reise til England og bli undersøkt av leger i Liverpool. Spilleren skal returnere til Hellas på mandag.

David Martin var verken på banen eller benken da League One-leder Leeds overraskende tapte 0-2 borte mot Exeter. Keeperen voktet målet for Leeds reservelag i Totesport.com League East Division på tirsdag. Scunthorpe ble knust 6-1.

For Dean Bouzanis ble det ikke spill. Accrington Stanleys hjemmekamp mot Rotherham ble utsatt på grunn av overvann på banen.

Cordoba beseiret Real Union 3-2 borte i spansk Segunda A. Andras Simon pådro seg gult kort og ble byttet ut etter 62 minutter. På det tidspunktet ledet Real Union 2-1.

Nikolay Mihaylov var ikke i aksjon for FC Twente i det målløse oppgjøret mot FC Utrecht.

Sport.gr melder at Charles Itandje slet med et problem på trening fredag, og franskmannen var ikke tilgjengelig til AO Kavalas 0-0-møte med Olympiakos.