Debut for Spearing

Jay Spearing kom inn som innbytter da Leicester tapte mot Reading. 90 minutter for Dani Pacheco. Kamp mot Fulham som planlagt. Feilskjær for rivaler om 4.plassen.

29 minutter for Jay
Utlånte Jay Spearing kom inn i det 71. minutt i hjemmekampen mot Reading, da stillingen var 1-1. Gjestene påførte imidlertid Leicester et hjemmetap med en scoring på straffespark i sluttminuttene.

Seier for Pacheco
Dani Pacheco var på banen i hele kampen da Spania U19 vant 1-0 mot Nord-Irland i Belfast.

Hjemme mot Fulham 11.04
Tottenham slo i kveld Fulham ut av FA-Cupen, og dermed går Liverpool-Fulham som planlagt søndag 11.april klokken 16.00 norsk tid. Kampen ville ha blitt utsatt hvis Hangeland & Co skulle ha spilt semifinale i FA-Cupen den helgen.

Tap for Man City
Manchester City fikk sesongens første hjemmetap i Premier League da det ble 0-2 mot Everton, i en kamp hvor manager Roberto Mancini ble sendt på tribunen og vertene ble pepet av banen ved kampslutt. Aston Villa spilte 1-1 hjemme mot Sunderland, begge resultater som styrker Liverpools sjanser om å få 4.plassen.