Debuten ga mersmak

David Amoo fikk sin offisielle debut for Liverpool i bortekampen mot Rabotnicki. Den hurtige kantspilleren håper at hardt arbeid på treningsfeltet vil gi ham flere sjanser på førstelaget kommende sesong.

David Amoo imponerte i debuten mot Rabotnicki, og den tidligere Millwall-spilleren håper at den opptredenen viste Roy Hodgson at han har potensial til å lykkes på Anfield de kommende årene.
- Det var spesielt for meg å debutere i Makedonia forrige uke. Jeg nøt det virkelig, uttaler Amoo til Liverpoolfc.tv.

- Jeg trodde jeg hadde en god sjanse til å spille da vi på trening kvelden før stilte opp i formasjonen vi skulle bruke, og vi arbeidet med dødballer, så det var flott.

- Det var virkelig en god erfaring for meg. Målet mitt er å stå på og jobbe hardt på trening, så vet du aldri hva som vil skje i løpet av sesongen og så vil jeg få en sjanse.

- Det var bra for meg å spille på høyre med Martin Kelly ettersom jeg har spilt sammen med ham på juniorlaget, reservelaget og nå på førstelaget. Det er flott å ha ham på laget. Han er en meget god spiller.

- Jeg fikk mye selvtillit av å ha vært med troppen som reiste på treningsleir til Sveits. Det var stort for meg å være sammen med mange unge gutter som også har kommet opp fra reservelaget. Det var flott å trene og så spille sammen med Lucas og Alberto Aquilani. Jeg nøt virkelig opplevelsen.

- Sjefen og Sammy Lee snakket med meg og fortalte meg å fortsette å jobbe hardt og stå på. Mitt neste mål er å få trene regelmessig på Melwood.

Amoo, som skrev under på en ny toårskontrakt i sommer, reiste med troppen til Tyskland for å møte Borussia Mönchengladbach og spille sammen med Joe Cole, Steven Gerrard og Jamie Carragher,
- Det var fantastisk for meg å være en del av troppen igjen og å sitte på benken i første omgang å se på Joe og hvordan han spiller. Han har flotte føtter og er en kvalitetsspiller. Du kan lære fra spillere som det.

Amoo var så tilbake i reservelagstroppen til midtukeseieren mot Tranmere. Der sto han for målgivende til åpningsmålet, før han senere fastsatte sluttresultatet til 2-0.
- Jeg nøt kampen mot Tranmere på tirsdag. Det var hyggelig å score et mål. Tranmere-forsvareren var uheldig og lagde selvmål, men sjefen fortalte meg i pausen at jeg skulle utfordre deres forsvar og få inn kvalitetsinnlegg i feltet. Suso serverte en kvalitetsball til Tom Ince og han la den på sølvfat til meg.

Amoo er svært imponert over midtbanespilleren Suso.
- Suso er en kvalitetsspiller. Og på trening kan du se hvilket stort talent han besitter. Han er en virkelig god spiller å ha for oss.