Degen leter etter ny klubb

I går gjorde Roy Hodgson det klart at Philipp Degen står fritt for å finne seg en ny arbeidsgiver, ettersom han ikke får spilletid på Anfield. Stuttgart skal ha vist interesse, og Degen bekrefter at han er på klubbjakt.

Liverpool-manager Roy Hodgson bekreftet i går at Philipp Degen ikke har noen fremtid i klubben, til tross for at det gjenstår to år av sveitserens kontrakt. 27-åringen har kun vært involvert i 13 kamper i sine år på Anfield, og med det ene skademarerittet etter det andre har han aldri klart å gripe sjansen når han først har fått den. Degen står nå fritt til å gå gratis til ny klubb så snart han finner en. I følge SkySports skal Stuttgart ha vist interesse for den tidligere Borussia Dortmund-spilleren.

- Dersom det er nødvendig, så vil jeg bytte klubb. Jeg er ikke lysten på å sitte på benken lenger, og de to siste årene har vært nok. Ingen bør glemme hvor hardt arbeid som skal til for å komme tilbake fra skader, og å finne tilbake igjen til formen. Jeg har spilt veldig gode kamper for denne klubben, sier Degen til den sveitsiske avisen Blick.