Del Bosque tror fortsatt på Torres

Spania har fortsatt klokkertro på Fernando Torres, til tross for at Liverpool-spissen ser ut til å være ute av form.

Spania slo Paraguay 1-0 i kvartfinalen i går og er klare for semifinale mot Tyskland kommende onsdag.

Fernando Torres startet kampen, men ble byttet ut etter 55 minutter uten å vise seg fra sin beste side. Ifølge trener Vicente del Bosque håper Spania fortsatt på å få se det beste av sin superspiss i de to kampene som spanjolene har igjen i VM.

Torres opererte som kjent kneet i april og kom tilbake i spill rett før VM-sluttspillet i Sør-Afrika. Del Bosque har hatt troen på sin spiss, men han har til gode å score i VM og er stilt helt i skyggen av spisskollega David Villa som har stått for fem mål på fem kamperfor Spania i går. Villa er så langt den desiderte målkongen og scoret lørdag sitt 43. mål på 63 landskamper for Spania og er ett mål bak Rauls scoringsrekord 44 mål (på 102 landskamper).

Nå venter Tyskland i semifinalen, et lag som Spania slo 1-0 i EM-finalen i 2008. Den gang scoret Torres.

- Fernando er i god fysisk form og til hans forsvar må jeg si at vårt angrepsspill ikke var godt nok til å få utnyttet hans egenskaper, sa del Bosque ifølge Reuters på pressekonferansen etter gårsdagens kamp.

- Vi er fornøyde med måten Torres jobber på og hans holdninger og vi håper å se det beste av han i de neste kampene, sier del Bosque.

Fernando Torres sier at Spania har stor respekt for det tyske laget.

- Jeg følger nøye med på tysk fotball og har alltid likt det. Tyskland har et godt lag og dette blir vår tøffeste kamp i VM til nå. Vi må være godt forberedt, sier Torres.