Den tolvte mann mobiliserer

Med utspring i forumet til Liverpool-fanzinen Red All Over The Land mobiliserer Liverpools supportere til støtteaksjon foran morgendagens kamp mot Tottenham.

Liverpools supportere mobiliserer i forbindelse med ligakampen mot Tottenham i morgen kveld. Når spillerbussen kommer kjørende mot Anfield i morgen, vil spillerne bli møtt av et hav med supportere, flagg og bannere langs Anfield Road og helt opp til Shankly Gates. Hovedmålet med aksjonen skal være å vise spillerne og støtteapparatet at supporterne står bak dem, og støtter dem i den tunge tiden som klubben nå er inne i.

Supportere skal møte opp i Anfield Road rundt kl 18.00 engelsk tid i morgen. De skal da henge opp bannere og flagg, og gaten skal fylles opp med supportere. Det skal synges sanger og stemningen skal piskes opp, slik at den formelig er til å ta og føle på når spillerbussen kommer kjørende en times tid senere. 

Inne på stadion satser supporterne på å gjenskape den gode gamle Anfield-stemningen, og man har ambisjoner om å skape en atmosfære som man ikke har sett maken til i ligaen tidligere denne sesongen. Målet skal være å få spillerne til å føle at supporterne virkelig står bak dem, og man håper dette skal bidra til at de røde tar tre viktige poeng mot Spurs.