Deschamps forlenget med Marseille

Marseille bekrefter at Didier Deschamps har undertegnet en ny kontrakt med Ligue 1-klubben. Marseille-treneren stilner dermed spekluasjonene som har linket ham til Anfield.

Roy Hodgson virker å bli Liverpools nye manager. Christian Purslow har også vært i kontakt med Marseille for å forhøre seg om Didier Deschamps. Deschamps avviste imidlertid i helgen at han er aktuell for jobben, og nå har han definitivt stilnet alle spekulasjoner ved å signere en ny kontrakt med Marseille gjeldende frem til 2012.
- Jeg er veldig glad for at Didier Deschamps har signert for ytterligere ett år, uttaler Marseille-president Jean-Claude Dassier til Marseilles offisielle nettside.

Didier Deschamps er smigret over interessen fra Liverpool, men ønsket å fortsette i Olympique Marseille.

- Det gjør meg glad. Det er ikke et finansielt spørsmål om å forlate OM. Det er fortsatt arbeid å gjøre etter sesongen vi har opplevd. En klubb henvendte seg angående meg. Jeg er veldig smigret, men når jeg starter et sted.. Hvis jeg spør om respekt fra mine spillere, er det minste jeg kan gjøre å være sammenlignbar i min forpliktelse overfor klubben. Jeg skylder OM det. Jeg er enig og jeg respekterer den forpliktelsen, sier Didier Deschamps.