Deschamps ønsker å fortsette i Marseille

Didier Deschamps utelukker at han blir Liverpools neste manager. Han er lykkelig i Marseille og ønsker å forlenge kontrakten med Ligue 1-klubben. Esteban Cambiasso linket til byttehandel med Mascherano.

Marseille-president Jean-Claude Dassier avslørte i går at Liverpools adminsirerende direktør Christian Purslow hadde vært i kontakt med Marseille for å forhøre seg om muligheten til å ansette Didier Deschamps som Liverpools neste manager. Didier Deschamps har derimot ingen planer om å forlate Marseille.

- Jeg er lykkelig i Marseille. Jeg er ikke der bare for ett år. En trener må være der i lang tid, og det er mitt ønske, uttaler Didier Deschamps til den franske avisen La Provence.

Deschamps tilføyer at han er i samtaler om en kontraktsforlengelse med Marseille. Fulham-manager Roy Hodgson antas å være favoritt til å ta over managerjobben på Anfield.

Cambiasso linket til byttehandel med Mascherano
Inter-president Massimo Moratti fortalte tidligere denne uken at Javier Mascherano blir for dyr. Nå hevder tabloidavisen Sunday Mirror at Serie A-klubben vil tilby midtbanespilleren Esteban Cambiasso pluss penger i bytte for Javier Mascherano. Cambiasso kom overraskende ikke med i Argentinas VM-tropp. 30-åringen verdsettes til €15-20 millioner, og har kontrakt med Inter frem til 2013.