Drømte om scoring

Alberto Aquilani forteller at han hadde en drøm om å score foran The Kop. Italieneren sier at han nå føler seg i kampform og at han måtte ta vare på sjansen mot Portsmouth.

Det var trolig målet som skapte aller mest glede på Anfield da man sendte bunnlaget Portsmouth hjem med 4-1. Scoringen til Alberto Aquilani var kjærkommen både for spiller og fans etter en sesong hvor skader og lite spilletid har vært frustrerende både for 25-åringen selv og de som gjerne skulle ha sett hans kreative egenskaper på Liverpools midtbane. "Den lille prinsen" fortalte etterpå til Liverpool Echo at det å score foran The Kop var noe han hadde drømt om etter ankomsten til Merseyside.

- Da jeg kom hit, så jeg på The Kop og sa at jeg ønsket å score foran dem. Nå har jeg gjort det og er veldig glad, kunne en smilende Alberto fortelle.

- Det viktigste var likevel at vi spilte bra og vant. Vi må nå ta en ting av gangen, vi kan ikke tenke på søndag før vi har spilt kampen på torsdag.

- Vi behøver å vinne mange kamper for å komme blant de fire beste og dette er bare den første.

- Om jeg kan gjøre det bedre? Alle kan gjøre det bedre, og Fernando gjorde det lett for meg. Han er en spesiell spiller, og det er lett å spille sammen med ham og Stevie.

- Jeg har ventet lenge. Det har vært en vanskelig sesong for meg siden jeg har hatt mye skadetrøbbel, men nå føler jeg meg frisk og klar til å spille.

- Jeg fikk en sjanse mot Portsmouth og måtte ta vare på den. Vi vant 4-1 og det var en god kamp fra oss, noe vi virkelig trengte.