Duell mellom Degen-tvillingene

Philipp Degen er som kjent utlånt til tyske Stuttgart. I kveld møter han broren David til brødreduell i Europa League.

Phillip Degen har nettopp returnert fra sykdom. I kveld står broren David på motstatt banehalvdel når Stuttgart og Young Boys møtes til Europa League-duell på Stade de Suisse i Bern.

Dersom begge Degen-tvillingene kommer på banen, er det første gang noensinne at to tvillinger møtes til dyst i en turnering i regi av UEFA. David vedgår at det blir spesielt å møte broren på fotballbanen.

- Vi har spilt mot hverandre to ganger tidligere, men det er veldig lenge siden. Det blir selvfølgelig en spesiell kamp for oss. Det er jo ikke hver dag at to tvillinger møtes i en europeisk klubbturnering, påpeker Young Boys-spilleren.

Liverpools leiesoldat, Philipp, støtter tvillingbroren.

- Selvfølgelig blir det spesielt, fordi jeg skal spille mot broren min. Jeg kan imidlertid ikke tenke på ham og laget hans, for vi satser på å ta alle de tre poengene. Vi har møtt hverandre to ganger tidligere. Jeg startet, og han kom inn som innbytter - jeg vant begge kampene, smiler høyrebacken.

Han understreker dog at han ikke akter å gi lagkameratene noen tips om hvordan de kan stoppe broren David.

- Laget vårt er veldig rutinert, så jeg tror ingen trenger råd fra meg for å kunne stoppe David, avslutter Phillip til uefa.com.