Duo forlater klubben

Liverpool FC bekrefter at Francisco Duran og Nikolay Mihaylov er ferdig i klubben. Skadeutsatte Duran får ikke fornyet sin kontrakt, mens Mihaylov har signert for Twente.

Liverpool FC bekrefter i dag at to nye spillere har blitt frigitt. Både Francisco Duran og Nikolay Mihaylov forlater i dag klubben. Begge spillerne ankom Liverpool i 2007.

Francisco Duran kom fra Malaga i januar, og var en spiller man hadde stor tro på. Den unge midtbanespilleren fikk bare glimtvis vist hva han var god for, ettersom han slet noe så voldsomt med skader i sin tid på Merseyside. Han var gjennom tre kneoperasjoner, og til tross for at det er en spiller reservelagstrener John McMahon er begeistret for, får han ikke fornyet kontrakt med Liverpool FC.

Nikolay Mihaylov kom til Liverpool i juni 2007, og signerte en treårskontrakt. Han fikk ikke arbeidstillatelse foran 2009/10-sesongen, og ble utlånt til Twente, hvor han har vært andremålvakt. Det ble i februar klart at de nederlandske mesterne har kjøpt bulgareren for €1.8 millioner - og i dag bekrefter de røde salget. 22-åringen har signert en treårskontrakt Twente.