Echo: - Benítez interessert i Mascherano

Ifølge Liverpool Echo har Rafael Benítez ikke utelukket at han vil returnere til Anfield for å hente Javier Mascherano til Inter.

Rafael Benítez ble i går presentert som Inter-manager på en pressekonferanse i Milano. Han ville ikke, akkurat som i tiden i Liverpool, snakke om spillere i andre klubber. Liverpool Echo skriver at det er liten tvil om at Benítez vil forsøke å hente Mascherano til Giuseppe Meazza stadion når VM er over for Argentina.

Javier Mascherano har ennå ikke signert en kontraktsforlengelse med Liverpool. Det har blitt spekulert rundt midtbanespillerens fremtid etter at samtalene stagnerte i april. Benítez og Mascherano har et nært forhold, og de vil benytte sjansen til å jobbe sammen igjen dersom muligheten oppstår. Argentineren innrømmet etter seieren mot Nigeria at han allerede lærer seg italiensk. Tidligere har han avslørt at hans familie sliter med å finne seg til rette på Merseyside.

Liverpool betalte £18,6M for Mascherano i januar 2008 etter å ha tilbrakt vellykkede 12 måneder på lån i klubben. Liverpool vil trolig kreve £30M for en spiller som anses som den beste i verden i sin posisjon.
- Jeg vil forsøke å kjøpe gode spillere på et godt nivå som vil passe en klubb på toppnivå, men jeg kan ikke fortelle dere navnene – gode spillere, uttalte Benítez kryptisk til pressen i går.

- Jeg snakker ikke om spillere på andre lag. Vi må analysere fremtiden og så avgjøre hvilke spillere vi ønsker.

- Det er vanskelig å forbedre noe som har fungert bra. Vi analyserer alt. Jeg tror vi kan gjøre det, men jeg foretrekker å arbeide rolig. Jeg har bare vært her (i Milano) i to dager.

- Det er viktig å snakke om viktige spillere, og det vil bli tid til det.

Kilde: Liverpool Echo