Echo: Gerrard og Torres blir hvilt

Liverpool Echo tror at Roy Hodgson kommer til å hvile spillere som Fernando Torres og Steven Gerrard i kveld. Lokalavisen melder imidlertid at rutinerte karer som Raul Meireles, Pepe Reina, Jamie Carragher, Paul Konchesky, Christian Poulsen og Milan Jovanovic vil starte kampen mot Napoli.

Liverpool vil forsøke å styrke sin posisjon som gruppeleder i gruppe K i Europa League når de er vertskap for Napoli i kveld. De røde har tatt fem poeng fra sine tre første kamper i gruppen, og en seier over italienerne i kveld vil medføre at Anfield-klubben ikke er langt unna å sikre seg avansement fra gruppen. Unngår de da tap mot Steaua Bucharest i kampdag fem, vil de faktisk være sikret en plass i cupspillet.

Begge lag er ubeseiret så langt i turneringen. Napoli har spilt uavgjort i alle sine tre kamper.

Liverpool må klare seg uten en rekke skadede spillere i kveld. Joe Cole, Dirk Kuyt, Fabio Aurelio, Ryan Babel og Daniel Agger kan definitivt ikke spille kampen. Sotirios Kyrgiakos og Brad Jones blir trolig heller ikke spilleklare.

Manager Hodgson lover imidlertid at hans menn vil gå for seier, i et forsøk på å sikre seg avansement fra gruppen så tidlig som mulig.

- Jeg håper vi klarer å spille en god kamp, og kanskje ta et langt steg på veien mot å gå videre fra gruppen når to kamper gjenstår, uttaler Hodgson til Echo.

- Vi kommer til å gå for seier. Men vi møter et godt lag, så det blir ikke lett. Vi har prøvd å benytte oss mer av hele troppen i europacupkampene. Vi hadde ikke noe annet valg til å begynne med, legger han til.

- Etterhvert har vi fått flere valgmuligheter, da vi ikke har hatt så mange skader. Det må jeg bare takke det medisinske støtteapparatet for.

- Det er hyggelig at noen av disse spillerne – som for eksempel Jay Spearing – får sjansen til å vise at de er i stand til å levere varene regelmessig. Det gir meg også sjansen til å hvile et par spillere. Jeg er glad for det, men føler meg likevel ikke sikker på at troppens dybde er så god som den bør være.