Echo: Konchesky rekker United-kampen

Liverpool Echo tror at Paul Konchesky blir friskmeldt av hamstringskaden han pådro seg mot Birmingham i tide til å rekke søndagens kamp mot Manchester United. Liverpool FC utelukker heller ikke at venstrebacken blir involvert mot Steaua Bucuresti på torsdag.

I det 78.minutt av gårsdagens målløse kamp på St Andrews hinket Liverpool-debutant Paul Konchesky av banen i følge med en av Liverpools fysioterapeuter. Etter kampslutt fortalte Roy Hodgson at venstrebacken hadde følt at det strammet til i baksiden av det ene låret. Manageren trodde imidlertid ikke at hamstringskaden var alvorlig, og hevdet at Konchesky ble byttet ut til fordel for Daniel Agger for å være føre var.

I dag skriver Dominic King i Liverpool Echo at man i Liverpool-leiren forventer at Konchesky blir spilleklar i tide til søndagens storkamp mot Manchester United på Old Trafford.

Man kan ut fra Echos artikkel trekke den konklusjon at venstrebacken vil bli hvilt i torsdagens europaliga-kamp mot Steaua Bucuresti, for å sikre seg at den stramme hamstringen blir leget. På Liverpool FC sine offisielle nettsider utelukker man imidlertid ikke at Konchesky kan bli involvert også mot rumenerne.

Dersom du ønsker siste nytt om Liverpool sendt direkte til din mobil når det skjer - Prøv denne linken.