Echo tror at Carra starter

Liverpool Echo tror at Jamie Carragher vil starte for England i privatlandskampen mot Mexico på Wembley i kveld.

Englands landslagssjef, Fabio Capello, har gjort det klart at han ikke kommer til å benytte noen Chelsea-spillere i kveldens kamp. Portsmouth-keeper David James er heller ikke aktuell mot Mexico. Dette fordi disse spillerne sluttet seg til landslagstroppen så sent som onsdag, etter å ha fått innvilget tre dagers hvile etter cupfinalen.

Chelsea-spillernes fravær øker sjansene for at Jamie Carragher får starte sin første landskamp etter at han bestemte seg for å gjøre comeback med de tre løvene på brystet.

- Chelsea-spillerne og David James vil ikke spille mot Mexico, bekrefter Capello overfor engelsk presse.

- Jeg ønsker at de skal trene mer med oss før vi slipper dem til i kamp. Jeg har sjekket deres fysiske situasjon, og disse fem spillerne vil ikke spille, legger han til.

John Terry, Frank Lampard og Ashley Cole ville under normale omstendigheter ha vært selvskrevne i Capellos startoppstilling, så italienerens laguttak i kveld blir trolig av det eksperimentelle slaget. Kampen mot Mexico gir rom for å prøve både nye formasjoner og nytt personell.

Liverpool Echo tror i alle fall at Jamie Carragher vil spille sin første landskamp siden 2007. Avisen tror at Carra vil spille høyreback mot Mexico. En rolle som har vært øremerket for lagkameraten Glen Johnson. Johnson sliter som kjent med en skade i baksiden av leggen.

- Jeg kommer til å eksperimentere mot Mexico, bekrefter Capello.

- Det er viktig å se hvordan noen av disse spillerne opptrer ute på banen, legger han til.

- Jeg har de 23 spillerne jeg vil ta med til Sør-Afrika mer eller mindre klart i hodet. Men vi må vente med å offentliggjøre navnene, for du vet aldri om noen av dem blir skadet.