Eks-spillere om Rafa

John Aldridge, Mark Lawrenson, Ray houghton, Ronnie Whelan og Jason McAteer uttaler seg om sitt syn på Rafael Benítez og den sportslige situasjonen i klubben.

John Aldridge
- Rafa jobber på sitt hardeste og til det beste for spillerne, men vi må se noen resultater. Kanskje Rafa har mistet tiltro til seg selv fordi laget har mistet troen. Vi scorer ikke mål som vi bør, og vi slipper inn flere enn vi har gjort. Det er kanskje mangel på samhold ute på banen. Men Rafa har tillit til sine egenskaper. Hvis ikke, så er jeg sikker på at han hadde sluttet for å hjelpe klubben. Vi kan snu dette. Jeg tror ikke svaret er å kvitte oss med Rafa nå. Jeg synes Rafa må gjøre sitt beste med laget. Forhåpentligvis har vi sikret oss fjerdeplassen og kanskje vunnet Europaligaen når vi kommer til mai. Det ser ut til å være langt borte, men det er hva vi håper og streber etter. La oss håpe Rafa kan klare det.

Mark Lawrenson
- Hvis dere tar Gerrard og Torres ut av laget, så er det ordinært. Mange sier at Rafa bør gå, men jeg tror ikke han kommer til å gjøre det.

Ray Houghton
- Etter det som har skjedd, vil det bli mer press på Rafa Benítez, det er det ingen tvil om. Man kan fortsette å snakke om Benítez, men sannheten er at han ikke får det til i øyeblikket. Han vil sikkert ha ansvaret frem til sesongen er over. Jeg kan tenke meg at det så vil bli opp til eierne å ta en beslutning. Man kan ikke bare skylde på manageren. Spillerne må stå frem og ta telling.

Ronnie Whelan
- De har ikke vært gode. De har tapt ti av de seneste tyve kampene. Han burde ha gått for lenge siden. De må gjøre det nå. Henter de inn noen frem til sesongslutt? Kenny Dalglish er i klubben. Kunne han klare det frem til sesongslutt og se hva som skjer?

Jason McAteer
- Noen ganger kan man ikke forsvare en slik forestilling, den var elendig. Liverpool skapte egentlig ingenting. For å være ærlig vant det beste laget. Torres og Gerrard er to spillere som kan skape noe ut av intet. De kan skape litt magi. Man kan se på laget. Når de to ikke er der, hvem skal da skape den lille magien? Hvor er det lille lederskapet og kvaliteten?