Et eierskifte vil neppe endre transferplanene

Et eventuelt eierskifte og tilførsel av transfermidler vil neppe endre transferplanene i dette overgangsvinduet. Transfermål er allerede utpekt. Hodgson usikker på om Liverpool vil komme med nytt bud på Brad Jones.

Det går mot et eierskifte i Liverpool FC, men Roy Hodgson opplyser at det i så fall kommer i seneste laget til å få fullt utbytte på overgangsmarkedet i dette transfervinduet. Bevilgningene vil komme for sent, og dessuten har speideravdelingen allerede utpekt mulige transfermål.
- Vi har foretatt noen signeringer så langt. Milan Jovanovic signerte før jeg kom, men vi har hentet inn Danny Wilson og Joe Cole, og vi håper å hente inn et par andre spillere, sier Roy Hodgson til Liverpool Daily Post.

- Faren med et sent eierskifte er at penger vil bli gjort tilgjengelig, men vi ville ikke ha hatt muligheten til å studere spillerne i løpet av dette transfervinduet.

- I dette overgangsvinduet sikter vi oss inn på spillere som klubben er i stand til og kapable til å kjøpe. Hvis det da blir gjort enorme summer tilgjengelig, som det var for Manchester City og Chelsea, så er det slik, og det vil være fint.

- Men vi må fremdeles gjøre mye research og forarbeid før vi begynner å bruke pengene. Det er ikke et spørsmål og hvor mye en spiller koster, men om hvor god han er.

Liverpool fikk i går avslått et bud på £2M for Middlesbrough-keeper Brad Jones, og Roy Hodgson er usikker på om de røde vi legge inn et høyere bud.
- Jeg vet ikke på dette tidspunktet om vi vil gå tilbake til Boro angående Jones. Vi må vurdere situasjonen, opplyser Roy Hodgson.