Få suspensjoner?

Lagene som er ventet å kjempe om den mye omtalte 4.plassen i Premier League, har få spillere i faresonen til å bli suspendert i ligainnspurten som følge av for mange gule kort.

Den andre helgen i april er neste grense for utestengelse som følge av for mange advarsler i engelske cup og liga. De spillerne som hadde kommet i dommerens bok fem ganger før nyttår måtte så over en kamp. Hvis man har "oppnådd" ti bookings innen 10/11.04 blir det suspensjon på to kamper.

For Liverpools del er det snakk om åtte kamper, til og med hjemme mot Fulham 11.april. For konkurrentene kan de dreie seg om flere matcher å sanke kort på, siden både Aston Villa, Manchester City og Tottenham pr. i dag også henger med i FA-Cupen og Villa i tillegg har igjen en finale i Carling Cup.

Lucas og Mascherano har sanket flest gule hos LFC med 6 hver, mens Skrtel og Carragher ikke må doble sine 5 i løpet av de neste to månedene dersom man skal være tilgjengelig til alle kamper.

Vi understreker at vi hele tiden snakker om gule kort, og at rødt kort og utvisning umiddelbart vil medføre en karantene.

Hos Liverpools motstandere er situasjonen slik:

Aston Villa: Petrov 6, A. Young 5, Agbonlahor 5, Delph 5.

Tottenham: Palacios 9, Jenas 6, Huddlestone 6, Kaboul 5.

Manchester City: De Jong 7, Zabaleta 6.