Federici avkrefter Liverpool-interesse

Reading-keeper Adam Federici avkrefter at Liverpool ønsker å kjøpe ham som cover for Jose Reina. Hevder faren har blitt feilsitert av en lokal journalist hjemme i Australia.

I forrige uke ble Liverpool linket til et £2M-kjøp av Readings målvakt Adam Federici, og Mirror siterte 24-åringens far på at interessen var reell. Reading FC avkreftet senere at Liverpool hadde vist interesse for sisteskansen, og nå går Federici selv ut og hevder at faren har blitt feilsitert.

- Det har vært ganske interessant å lese om seg selv i avisene, meg jeg har ikke blitt kontakten av noen, sier målvakten til The Reading Chronicle.

- Jeg er fra en liten by i Australia, og en lokal reporter ringte opp faren min og hadde en helt vanlig samtale med ham. Men det som kom på trykk var noe helt annet. Journalisten må ha visst hva han gjorde. Et eksempel på kreativ journalistikk. Jeg kan håndtere media, men kan vanskelig kontrollere at en frekk journalist ringer mine foreldre. Det som ble gjort av journalisten var uakseptabelt. Faktum er at jeg ikke har blitt kontaktet av noen klubber i det hele tatt.

- Det er selvsagt hyggelig å se navnet sitt i avisen, og fantastisk å bli linket til en klubb som Liverpool, men jeg er Reading-spiller og det er jeg sikker på at jeg vil være lenge.

- Jeg har jobbet så hardt for å bli førstekeeper i Reading, så jeg ser ingen grunn til at jeg skulle reise til Liverpool for å sitte på innbytterbenken igjen. Det ville være som å starte helt på nytt.