Forklarer prisøkningen

Liverpool FC forklarer den store prisøkningen for VIP-bokser neste sesong. Fabio Aurelio kommer til å støtte England dersom Brasil ikke får det til i Sør-Afrika. De røde linkes igjen til Simao

Liverpool har varslet at de setter opp prisen på VIP-boksene på Anfield fra £44.000 til £55.000 fra og med neste sesong. Mange vil si det er ulogisk at prisen skal stige etter at man har fullført en så svak sesong, men klubben sier at det nå holdes på med store oppussinger av VIP-boksene på Anfield.

- Tilbakemeldingen vi har fått er at VIP-bokseierne ønsket å kunne se kampen fra utsiden, så de kan kose seg med atmosfæren de tidligere har måttet se fra bak glass. Interiøret for boksene blir omdesignet, men byggingen vil ikke gjøre at boksene tar større plass, så det vil ikke gå ut over noen andre supportere. Det er en del av et prosjekt for å forbedre fasilitetene på Anfield, til vi kan flytte til et nytt stadion. Mens vi enda er på Anfield vil vi gjøre det til en så behagelig opplevelse som mulig for våre supportere, men det vil ikke påvirke våre langtidsplaner om å flytte til et nytt stadion, sier en talsmann for klubben til Liverpool Echo.

- Prisene har blitt satt opp, men de er fremdeles veldig konkurransedyktige i forhold til prisene til andre fotballklubber og underholdningsarrangementer, avslutter talsmannen.

Brasil eller England for Aurelio
Fabio Aurelio forlater Liverpool FC i neste uke, men tar seg i dag litt tid til å fortelle hvem han holder med i VM.

- Jeg mener tre eller fire lag har en god mulighet til å vinne turneringen. Brasil starter alltid som favoritter, men England har også en god tropp. Spania vil gjøre det veldig bra, men du kan aldri glemme tittelforsvarerne Italia, sier venstrebacken til Liverpoolfc.tv.

- Jeg vil selfølgelig holde med landet mitt, men det vil ikke være lett. Jeg liker også England, fordi jeg har bodd her i noen år og har lagkamerater som vil være i stallen. Jeg håper de gjør det bra, avslutter Aurelio.

Linkes igjen til Simao
Atletico-vingen Simao Sabrosa har blitt linket til Liverpool mange ganger under Rafa Benítez sin ledelse. Nå blir portugiseren nok en gang satt i forbindelse med de røde.

Samme dag som overgangsvinduet stengte i 2005 ble Simao Sabrosa flydd inn fra Portugal sin treningsleir, og hadde sin medisinske test på Anfield samme dag - bare for at Benfica trekte seg i 11. time. De ville ikke gi slipp på kapteinen sin likevel, og krevde nå £13.6 millioner, selv om en overgangssum på £10 millioner var så godt som avtalt. De røde var ikke villig til å strekke seg lenger enn til £12.3 millioner, og dermed ble det ingen avtale.

Sommeren 2006 trodde man Simao var så godt som klar for de røde flere ganger, men heller ikke denne gang ble det noen avtale for den portgusiske vingen, som uttalte seg varmt om en overgang til Liverpool. I 2007 la Atletico Madrid €19 millioner på bordet, og sikret seg spilleren. Han signerte en fireårskontrakt med hovedstadsklubben, og har nå ett år igjen av sin avtale. Nå kan mye tyde på at Simao igjen vil flytte på seg, og at Liverpool da er først til å bli linket er ganske naturlig.

- Ingen har snakket med meg om dette temaet de siste dagene. Jeg sier bare at folk i Madrid har sagt at Atletico forbereder å selge meg, men jeg vet ikke så mye. Jeg har alltid vært interessert i å spille i Premier League, men nå konsentrerer jeg meg om fotball-VM, og jeg har fortsatt kontrakt i Atletico, sier Simao i følge den britiske tabloiden Daily Star.

DEBATT: Rykter og spekulasjoner.