Forlanger bedre takter mot Man Utd

Etter 16 strake kamper uten tap, måtte Liverpools reservelag se seg slått 3-2 i Wigan i går kveld. Nå håper manager John McMahon at hans disipler skal slå tilbake mot serieleder Manchester United.

Gerardo Bruna ga Liverpool ledelsen på et straffespark i Wigan i går kveld, men Wigan slo tilbake i andre omgang og ledet 3-1 inntil Nikolaj Køhlert pyntet på sluttresultatet.

Dette resultatet betyr at Liverpool fortsatt er tre poeng bak Manchester United i kampen om å vinne Barclays Premier Reserve League North. Anfield-klubben har imidlertid spilt en kamp mindre enn sine rivaler. De røde har fem kamper igjen å spille, tre borte og to hjemme.

- Vi er skuffet over at vi tapte denne kampen. Spesielt etter vår gode førsteomgang, uttaler manager McMahon til Liverpoolfc.tv.

- Vi startet andreomgangen med å slippe inn mål etter 30 sekunder. Vi slappet av for mye og var ikke konsentrerte.

- I pausen fortalte jeg spillerne at de hadde valget mellom å gjøre dette lett for seg selv og å gjøre det vanskelig. Dessverre valgte de å gjøre det vanskelig.

- Spillerne var skuffet etter kampslutt, og det hadde de all grunn til. Vi savnet et par spillere som har stor betydning for laget, men de som spiller må ta vare på sjansen de får og vise hva de står for.

- Vi må forbedre konsentrasjonen og laget må jobbe hardere. Nå må vi slå tilbake i vår neste kamp mot Manchester United, avslutter McMahon.

Kampen borte mot Manchester United spilles for øvrig kommende tirsdag. Tre dager senere står bortekamp mot Burnley på programmet for reservelaget.