Formsvake Wigan

Wigan Athletic har kun vunnet en av sine 13 siste ligakamper, og ingen av de siste sju. Mannskapet til Roberto Martinez er imidlertid så godt som skadefritt.

Bare Steven Gohouri, som kom til Wigan på fri overgang i januar fra Borussia Mönchengladbach, er uaktuell for hjemmemøtet med Liverpool. Charles N'Zogbia (kne) og Paul Scharner (lyske) har slitt med skader pådratt seg i siste kamp mot Birmingham, men begge ventes å bli friskmeldte i tide.

Ved siden av at Wigan ikke har vunnet noen av sine siste sju kamper i ligaen, og bare en av de siste 13, har man heller ikke scoret i sine tre siste forsøk.

Noen andre fakta før møtet på DW Stadium mandag kveld.

+ Liverpool har aldri tapt mot Wigan, med ni seire og to uavgjort på 11 kamper i liga og cup.

+ De røde har scoret et mål på hver av sine to siste kamper i Wigan, begge ved Yossi Benayoun.

+ Javier Mascherano og Hendry Thomas (Wigan) "leder" statistikken for flest taklinger denne sesongen, med 127 hver.

+ Wigan har sluppet inn 12 mål fra headinger denne sesongen, flere enn noen andre i Premier League. Da Liverpool vant 2-1 på Anfield 16.desember i fjor, gjorde David N'Gog 1-0 med en heading, mens Fernando Torres økte til 2-0 etter å ha rundet keeper.

+ Liverpool har ikke sluppet inn et mål før pause på sine ti siste ligakamper.

+ De røde har ikke scoret i fem av sine sju siste bortekamper i Premier League, inkludert ingen i de tre siste mot Manchester City, Arsenal og Wolverhampton.

+ Dirk Kuyt har fem mål på sine fem siste starter mot Wigan.

Dommer er Andre Marriner.

Lagoppstilling i den siste kampen til Wigan (0-1 mot Birmingham borte): Kirkland, Melchiot, Bramble, Figueroa, Thomas, Scharner (Scotland 46), Diame, McCarthy (Gomez 84), N'Zogbia (Moses 46), Rolallega. Reserver: Stojkovic, Sinclair, Boyce, Moreno.