Fornøyd McCarthy etter uavgjort

Manager Mick McCarthy hos Wolverhampton var meget tilfreds etter 0-0 mot Liverpool, i en kamp hvor man bevisst hadde mannsmarkering på Steven Gerrard.

- Det var en utmerket innsats av alle mine spillere, roste McCarthy etter kampslutt på Molineux.

- Noen sto kanskje mer fram enn andre og jeg er sikker på at det kan ikke ha vært mange spisser som har gjort en bedre kamp enn Kevin Doyle i kveld. Jeg vet noen fans hos Wolves vil hevde at så er tilfelle, men hvis en tar i betraktning at han spilte alene på topp mot et lag mot Liverpool så ville jeg gjerne ha sett det.

- Det var bra at jeg kunne reise og se dem spille mot Tottenham, da det alltid hjelper at du selv kan sjekke motstanderen. Jeg visste at dersom vi kunne sørge for at det ble en tett kamp da hadde vi en sjanse.

- Mancienne spilte i en ankerrolle på midtbanen, som kler ham. Jeg er sikker på at det var frustrerende for Steven Gerrard å ha ham der, men hvis vi ikke hadde spilt på den måten ville vi ha blitt avslørt.

- Jeg er fornøyd med et poeng. Vi fortjente minst det ene poenget siden vi spilte veldig bra mot et av topp fire lagene. Det var også hyggelig å høre at Rafa sa det samme og få det bekreftet av noen som er en bedre managere enn meg.

- Vi spilte 0-0 mot Liverpool og jeg tror ikke Marcus (Hahnemann) måtte gjøre en eneste redning. De hadde en heading på deres første corner som gikk utenfor, men bortsett fra det hadde de ikke mye. Jeg tror det hadde sammenheng med hvordan vi spilte.