Første reservelagskamp i 2010

Liverpools reservelag spiller sin første reservelagskamp i 2010 i kveld. Faktisk er det lagets første offisielle kamp siden 10.november, grunnet flere utsettelser.

Kveldens motstander på Prenton Park er Manchester City. Et lag som utvilsomt blir en tøff test for John McMahons mannskap. City ligger nemlig på andreplass i ligaen, to poeng bak Liverpool.

McMahon innrømmer at det har vært frusterende å gå så lenge uten å spille kamper.

- Det har vært veldig frustrerende. Vi kom oss av gårde til Spania på treningsleir, og spilte to kamper der, men det blir ikke det samme som å spille offisielle kamper, sier han til Liverpoolfc.tv.

- Den lange pausen har kanskje tatt vinden ut av seilene våre til en viss grad. Vi kunne se tilbake på en god kamprekke, og spillerne er ikke glade for det lange oppholdet, da det ikke finnes noen fullgod erstatning for det å spille kamper.

Reservelaget står bokført med sju strake seire etter nederlaget for Blackburn i serieåpningen. I sin forrige kamp knuste de Hull 4-1.

- Jeg husker ikke så mye fra Hull-kampen, om jeg skal være ærlig. Vi spilte et par bra kamper før juleferien, og gjorde ganske mange mål. Men det er så lenge siden, at det blir nesten rart å begynne å spille igjen for guttene.

- Vi forbereder oss til kampen som vanlig, og forhåpentligvis vil guttene levere en god forestilling. Det bør bli en god kamp. Det ble det i alle fall da vi møtte dem på City of Manchester Stadium. Spillerne ser i alle fall frem til kampen.

- Det er vanskelig å vurdere hvor vanskelig kampen blir, da det avhenger av hvilket lag de stiller med. Du kan spille mot den samme klubben, og møte helt annet lag. Uansett hvem Man City stiller med, vil det være et godt lag, og vi vil være klare for oppgaven som venter.

- Vi vant 2-0 på City of Manchester Stadium i september. I den kampen spilte Daniel Agger for oss, og det hjalp oss en del i forsvar. David N'Gog scoret et flott mål, og det samme gjorde Steven Irwin. Klarer vi å kopiere den forestillingen, vil jeg bli fornøyd.

Nevnte Irwin er i alle fall på hugget foran kampen.

- Jeg ønsker å gjøre fremskritt for reservelaget, og forhåpentligvis klarer jeg å spille bra og imponere manageren. Klarer jeg det, vil jeg kanskje få sjansen på førstelaget, sier 19-åringen til Liverpoolfc.tv.