Forumskribenter ringside da Bolton ble slått

Sesongens andre forumtur ble arrangert i forbindelse med Liverpools hjemmekamp mot Bolton i slutten av januar. 2-0 seier sørget for en vellykket helg på Merseyside.

Det har vært en tradisjon i forbindelse med supporterklubbens kopforumturer, at man også har lagt inn en kamp i de lavere divisjoner kvelden før Liverpool-matchen. Denne gangen stod det dessverre ingen fredagskamper på programmet på øyriket, men de 10 forumskribentene som reiste til sitt Mekka fikk likevel en hyggelig fredag.

Flere benyttet anledningen til en omvisning på Anfield fredag ettermiddag, og den nye omvisningen på Anfield svarte så visst til forventningene. Etterpå samlet hele følget seg til fellesmiddag på den spanske tapasrestauranten La Vina i North John Street, der et bugnende tapasbord sørget for at alle ble gode og mette, før ferden gikk videre til den irske puben Flanagans i Mathew Street. Flere i følget valgte å avrunde kvelden på casino. Enkelte med langt større hell enn andre!



Tapas på La Vina fallt i smak. På bildet ser vi blant annet forumnickene salva, Snerken, marting, Vetlej og Daarv.

Lørdag var det avspark på tradisjonelt tidspunkt, klokken 15.00 lokal tid. Følget satte kursen for Anfield allerede klokken 12.00 for å suge inn stemningen rundt stadion og delta i allsangen på puben The Park før kampstart.

En scoring av Dirk Kuyt foran The Kop mot slutten av første omgang roet nervene, og når Insua skjøt via Davies og inn i nettmaskene foran Anfield Road End, kunne reisefølget - som denne gang hadde Reds Bar-billetter og således var plassert på langsiden Lower Centenary - slippe jubelen løst.

Etter kampslutt ble seieren feiret på en av restaurantene på Albert Dock, før ferden gikk videre til byens utesteder.

Fotballpraten gikk livlig på Flanagans. Fra venstre forumnickene luminarc, Vetlej, salva, Snerken og marting.



Trønderne Tom Roar Myhre (t.v) og Jan Inge Framnes hadde en hyggelig helg på Merseyside.

Her kan du lese om tidligere forumturer:
Burnley - september 2009 4-0
Sunderland - mars 2009 2-0
Hull - desember 2008 2-2
Arsenal - oktober 2007 1-1
Sheffield United - februar 2007 4-0