Fremgang på flere områder

Benítez peker på forskjellen i klubben mellom nå og da han ble ansatt i 2004. Klubben er mer verdt, verdien på spillerstallen har økt og supporternes stolthet er tilbake. Agent ler av Aquilani-rykter.

Rafael Benítez nevnte på dagens pressekonferanse at klubben har gjort store fremskritt under hans ledelse. Overfor Press Association konkretiserer han ytterligere hva han mener.
- Forskjellen på klubben før (Benítez' ansettelse) og nå er stor når det gjelder penger, verdien på spillerstallen og supporternes stolthet, utdyper Benítez.

- Da jeg kom hit, hadde klubben behov for å vinne og folk hadde snakket om å vinne mesterskapet i 19 år.

- Vi vant Champions League (i Benítez' første sesong) etter 21 år, og vi er den eneste klubben i England som har beholdt trofeet for fem triumfer.

- Som klubb har vi stolthet igjen, og det er viktig.

Benítez har et godt samarbeid med Kenny Dalglish. Duoen snakker ofte sammen.
- Vi snakker noen ganger, men han er på akademiet, så vi prater om hvordan spillerne gjør det der. Her om dagen hadde vi imidlertid en kort samtale.

- Vi snakket her om dagen, og det var interessant fordi vi snakket om forball og hvordan klubben hadde forbedret seg og vanskeligheten med å ta et steg frem fra dette nivået.

- Vi snakket om å ta korte steg. Det er forskjellen mellom å være på det nivået vi er nå og være litt bedre.

Benítez ser nå frem til oppgjøret mot Tottenham.
- Hvis vi kan vinne mot Tottenham, blir fansen lykkeligere og kampen om 4.plassen vil kanskje bli lettere.

- Hovedsaken nå er å bli bedre og få mer selvtillit. Den eneste måten å få det er ved å vinne kamper.

- Jeg var virkelig fornøyd med arbeidsinnsatsen og viljestyrken laget viste her om dagen (mot Stoke). Vi hadde behov for å vise denne viljestyrken.

- Vi ønsker å vinne. Hvis vi klarer det, skal vi prøve å spille bra. Når man imidlertid ikke har selvtillit, er det viktig å få et resultat hver gang.

Agent ler av Aquilani-rykter
Alberto Aquilanis agent ler av påstander om at midtbanespilleren kan være på vei tilbake til Italia allerede denne måneden. Aquilani kom til Liverpool for £17,1M i sommer, men var ankelskadet og fikk ikke debutert før mot slutten av oktober. 25-åringen har spilt kun seks Premier League-kamper. I januar i fjor solgte Rafael Benítez Robbie Keane tilbake til Tottenham etter kun en halv sesong, og det har visstnok blitt spekulert i om Benítez kan komme til å gjøre det samme med Aquilani.
- Det er ingen mulighet for at Aquilani vil reise tilbake til Italia i januar, uttaler agent Franco Zavaglia til laroma24.it.

- Gutten har begynt å spille med litt kontinuitet bare de seneste ukene. Så den hypotesen er virkelig langt fra virkeligheten.

Zavaglia ble spurt om en låneavtale kan være aktuelt.
- På lån? Dette er fantasifotball. Aquilani er lykkelig i Liverpool. Eventyret har ikke den minste mulighet for en forandring.