Fulham vil ikke slippe Hodgson

Fulham er klare for å kjempe for å beholde sin manager Roy Hodgson, dersom Liverpool FC skulle forsøke å få han som Rafa Benítez sin erstatter, skriver Tony Barrett i The Times.

Liverpool er på managerjakt, og mange tror at man nå vil igjen forsøke å få inn en britisk manager. Mark Hughes, Martin O'Neill og Roy Hodgson har alle blitt hyppig nevnt i media, og mange tror Fulham-manageren står øverst på ønskelista på Anfield.

På sine to og et halvt år i London-klubben har den tidligere Viking-treneren reddet Fulham fra nedrykk, og tatt dem til årets Europa League-finale. Hodgson signerte en 12 månedersforlengelse av kontrakten sin i fjor, og det vil koste de røde £2.5 millioner i kompensasjon, dersom de skal få 62-åringen til å bytte jobb. Hodgson skal ha et nært forhold til Kenny Dalglish - noe som kan være til Liverpools fordel.

Fulham håper at de røde skal snu seg mot Mark Hughes, som for tiden går arbeidsledig, og skal være klar for å kjempe for å få beholde sin manager. Oliver Kay i The Times tror dog at de røde vil få Hodgson om det er han de vil ha.