Gamle kjente for Rafa

Liverpool og Rafael Benitez kjenner godt til neste motstander i Europa League, som ble Benfica. Manageren glad for å ha returen på Anfield.

- Vi vet at det er et godt lag og vi har selvfølgelig spilte mot den før i Champions League, sier Rafa til Liverpools hjemmeside. ? Det er en enorm klubb med stor støtte fra sine fans og det vil bli en vanskelig kamp.

- De topper tabellen og spiller virkelig bra for øyeblikket. Vi kjenner flere av deres spillere godt, som Aimar, Saviola, Garcia, slik at vi vet de har mye kvalitet.

- Det er alltid viktig å spille returkampen foran egne fans. Vi vet at vi må prestere på bortebane og siden spille bra hjemme. Vi har tro på at vi kan klare det og ser fram til begge kampene.

- Siden Benfica har spilt på Anfield tidligere vil de kanskje ikke frykte det like mye som andre lag, men vi må gjøre ting skikkelig og prøve å avansere.

- Dere kjenner til min innstilling om å ta en kamp om gangen, smilte manageren av spørmålet om hvordan han ser på en mulig semifinale med spansk motstand. Vinneren av Benfica-Liverpool møter som kjent seierherren av Valencia-Atletico Madrid.

- Vi tenker nå bare på Benfica. De spiller godt for tiden og det blir vrient.