Går for flere transfer-mål

En målrettet Liverpool-manager er ikke ferdig å handle. Roy Hodgson sier på en pressekonferanse i dag at han har blinket ut flere mulige kjøp.

Liverpool-manager Roy Hodgson virket som en målrettet og optimistisk mann på dagens pressekonferanse. Her sa han at han på langt nær er ferdig med å handle inn spillere som kan forsterke dagens spillerstall.

Milan Jovanovic, Joe Cole og Danny Wilson er ankommet Anfield, mens Albert Riera er solgt og Javier Mascherano, Maxi Rodriguez og Emiliano Insua er på vei ut. Mer kan skje i de resterende 35 dagene av transfervinduet.

- Ja, jeg kan bekrefte at vi er interesserte i flere spillere, sa en smilende og blid Hodgson på pressekonferansen på Melwood, ifølge BBC Sport.

- Vi jobber hardt, både jeg og styret, med å blinke ut nye transfermål. Vårt felles mål er å gjøre spillertroppen så konkurransedyktig som mulig, sa Hodgson.

Det ble litt latter blant pressekorpset og også hos Liverpool-manageren da det ble snakk om ambisjoner om å vinne ligaen og igjen kvalifisere seg til Champions League.

- I forhold til foregående sesong så har vi sju plasser igjen til et ligamesterskap.

Hodgson ble spurt om han føler presset.

- I fotball legger du presset på deg selv. Vi arbeider som en toppklubb og har mål og ambisjoner om å gjøre en god sesong. Men det er klart at vi har en stor og omfattende jobb å gjøre. Denne klubben har på mange måter fått en ny start med en ny manager, men vi jobber målrettet for å kjempe i toppen igjen.