Gerrard avbrøt treningen igjen

Steven Gerrard fullførte heller ikke i dag treningen med det engelske landslaget på grunn av en strekk i høyre leggmuskel. Glen Johnson tilbake i trening.

Ifølge Daily Mail fullførte Steven Gerrard heller ikke i dag treningen med det engelske landslaget. Midtbanespilleren, som fyller 30 år på søndag, måtte avbryte torsdagens trening på grunn av strekk i høyre leggmuskel.

Gerrard er nå meget tvilsom til Englands siste oppvarmingskamp, mot Japan i Graz, etter at han avsluttet skytetreningen etter kun noen få skudd. Liverpool-kapteinen ble ledsaget igjennom tre runder med lett jogging av sjefsfysioterapeut Gary Lewin før de to forsvant inn i gymsalen for 15 minutters behandling.

Gerrard, som verken haltet eller hadde bandasje rundt leggen, var den første spilleren som gikk i garderoben før Fabio Capello avsluttet treningsøkten i de østerrikske alpene.

Gerrard så ikke ut til å vise noen tegn til ytre ubehag, men at han ikke kunne fullføre nok en treningsøkt vil være til bekymring for landslagssjefen.

Glen Johnson trente og så ikke ut til å ha problemer med lysken som har holdt ham på sidelinjen siden mandagens 3-1-seier mot Mexico.