Gerrard går for fire strake

Fire strake seire er resepten for å kurere skuffelsen etter tapet mot Manchester United. Det mener Liverpool-kaptein Steven Gerrard, som samtidig stiller seg uforstående til at John O'Shea ikke ble utvist for fellingen av Fernando Torres i går.

Roy Hodgsons menn skal spille to ligakamper, en Europa League-kamp og en ligacupkamp i løpet av de neste 13 dagene, og Gerrard tar nå sikte på å vinne dem alle.

- Det som er gjort, er gjort. Nå må vi fokusere på det som skjer de kommende dagene, og kampene vi står overfor, uttaler Gerrard til Liverpool Echo.

- Først har vi en ligacupkamp mot Northampton, og det er en turnering som er veldig viktig for oss. Deretter møter vi Sunderland i ligaen. Ingen kommer til å gå å surmule over tapet mot Manchester United, for vi ønsker å være fokuserte slik at vi kan gå til neste landskampavbrekk vel vitende om at vi har vunnet alle våre fire kamper, legger han til.

- Nå handler det om å lære av sine feil. Det er ikke viktig hvem som tar på seg skylda for baklengsmålene, men vi må forsvare oss bedre enn vi har gjort så langt. Både Manchester United og Manchester City har gjort tre mål mot oss.

- I store kamper som den i går, er du avhengig av at dommeravgjørelsene går din vei også. Jeg mener dommeren gjorde en avgjørende feil. Dersom han dømmer frispark til Torres, må han også gi O'Shea rødt kort. Slik burde det ha vært, men nå må vi bare komme oss videre så raskt som mulig.